Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (3 562)

Substance (2024)

Strašný humáč. Ale zas masky a Demi Moore by si zaslúžili nominácie. A Margaret je najviac hot na svete. A záver je skvostná grcka.

plakát

Hellboy: The Crooked Man (2024)

Pozerateľné hororové béčko. Scenár Mike Mignola a niektoré výjavy správne komiksové, kazí to predovšetkým nudná réžia a trapné šedé filtre. Každopádne som to za 20 mega čakal ešte horšie. Ps: Malé bezvýznamné plus za Adeline Rudolph, ktorá vyzerá ako mladší (a ázijskejší) klon Olivie Munn.

plakát

Žid Süss - Film bez svědomí (2010)

Roehler je attention whore, navyše nepríliš dobrý režisér, a chápem každého, koho to panoptikum uráža (či už v jednotlivostiach alebo ako také). Mňa osobne všetká tá exploitácia bavila. Bleibtreu šialene prepálený, ďaleko za hranicou paródie. Ťažko povedať, či úmyselne (v tom prípade by bol priam skvelý). 3* a pol.

plakát

OnlyFans: Láska na prodej (2023) (TV film)

Žijeme v kapitalizme, takže palec hore, na druhú stranu môj typ holky väčšinou “neukazuje es”. 🙂

The 4:30 Movie (2024)

Ja by som to tak nadšene nevidel ani s tou chémiou. Holka je cute, chalan nesympatický. Dialógy normálne. Smith opäť nerozozná hranicu medzi vtipným vtipom a trapasom, cameom a násilným pretlačením kamaráta, medzi reálne napísanou postavou a vlastným vlhkým snom. Scény s Ňou sú lepšie než zvyšok, ale žiadne motýliky nepocítite. A retro je tam tiež iba tak. Cez to všetko je 4:30 v pohode film, z jeho tvorby najviac pripomínajúci Flákačov, ktorý našťastie neni samo-onanistický grc jak Yoga hosers, ani urážka ako tretí Clerks. To teda platí pre (ex)fanúšikov Smitha, normálny divák skôr len nebude chápať, prečo sa tam furt na moment objavujú nejakí 90’s herci.

Beezel (2024)

Keď máte nápady, ale chýba vám rozpočet. Na pár miestach by potrebovala poradiť réžia, na väčšine (ne)herci. Zaplatiť pár asistentov, obsadiť skutočných hercov. Výraznejšie mi to vadilo v poslednej časti, kde mali tí dvaja hrať psychologický horor, pričom on nezvláda zložitejšie emócie a ona ani tie základné. Ok, tá posledná časť to celé pokazila, ale prilepším tomu. Za tie nápady a aby to nebolo v čiernej.

plakát

Deadpool & Wolverine (2024)

Piata hviezda čisto zo sympatií. Opäť to nie je najlepší MCU projekt po Endgame (tým bola WandaVision a z filmov asi tretí Guardians of Galaxy), ale je to najlepšia komédia, najlepší fan service, no a je to R-ko, fuck fuck fucking fuck. Plus záverečné titulky mega nostalgia.

Dívka s perlou (2003)

Na toto sa chystám, odkedy to fičalo v kinách. Pekný film a ten obraz mám rád, každopádne najväčšie umelecké dielo je Scarlett.