Reklama

Reklama

Indická policejní síla

(seriál)
  • Indie Indian Police Force

Epizody(7)

Obsahy(1)

Indická policejní síla je akční série, která sleduje strhující cestu důstojníka Dillíské policie Kabira Malika, jak bojuje se záludným nepřítelem Zararem, který si vybral cestu terorismu. Toto kriminální drama přináší vzrušující honbu, zachycující neúnavné pronásledování spravedlnosti a oběti, které jsou přinášeny ve službě. (Prime Video)

(více)

Recenze (2)

vinducha 

všechny recenze uživatele

Dal jsem na 1 zátah a ani nelituju toho času. Je to klasicky hodně nacionálně naladěné. Co musim vyzvednout , je že poslední díl byl taková dost třešnička na dortu . Úplně proti současnému mejnstrýnovému trendu , kdy seriál pěkně šlape a posledním dílem ho pošlou do kopru. Tady byla spokojenost. Jinak co jsem si všiml , před lety , když jsem tam cestoval ,tak většina chlapů ve městě nosila černé tesilky a bílé košile , dnes už mají džíny a košile různých i tmavých barev . Sárí u žen ale zůstáva neměnné. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to i trochu bavilo,ale pak už to šlo jenom dolů.Akční scény nic moc a souboje tak amaterské,je vidět,že ruka a i noha protivníka mine o půl metru a jiné hlouposti.CGI není taky moc povedné,takže pokud tohle přeskočíte,můžete uspořený čas,věnovat jinému zábavnějšímu projektu. ()

Reklama

Reklama