Reklama

Reklama

Slunečnice pro Lucii

(seriál)
  • Peru Girasoles para Lucía
všechny plakáty

Obsahy(1)

Telenovela vznikla na základě amerického snímku FALEŠNÁ HRABĚNKA z roku 1994, ve které si hlavní roli zahrála Téa Leoni. Lucie Trevi (Gianella Neyra) sní o kariéře herečky a lásce nejžádanějšího muže José Simona Landaety (Pablo Martin). Do Lucie se na první pohled zamiluje sympatický Roberto (Jorge Aravena), kterého Lucie odmítá a který je shodou okolností bratrem José Simona. Náhoda tomu chce a chudá Lucie se s José Simonem skutečně seznámí. Jenže on ji považuje za hraběnku Sabrinu di Fernese. Tak začíná Luciina hra na šlechtičnu, se kterou jí ochotně pomáhá Roberto, neboť si myslí, že si tím získá její přízeň. (ma883)

(více)

Recenze (2)

carly 

všechny recenze uživatele

Gianellu ja môžem a s Jorgem im to spolu veľmi pristalo. celá Luciina rodina bola tak správne strelená a je zaujímavé sledovať ako sa dá z dvojhodinového filmu urobiť 110-dielna telenovela. ()

Tristeza 

všechny recenze uživatele

Má první(a taky poslední) peruánská telenovela. Hloupé postavy, strašná hudba a kamera. Gianella tu vlastně nemá CO hrát, takže je dobře že nakonec skončila v Culpable, což byla jedna z nejlépe zahraných rolí v dějinách telenovel! Tohle je jen klasické smetí typu: Budou spolu? Kdy se rozejdou?! Kolik dílů před koncem se dají zase dohromady? A kolik milostných mnohoúhelníků a intrik budou ještě muset překonat?! Ale zas na stranu druhou ten příběh má něco do sebe. Jen je to opravdu moc hloupé. ()

Reklama

Reklama