Reklama

Reklama

Woman Hunt

Obsahy(1)

Skupina psychopatických lovcov má sadistickú zábavku na krátenie svojich dlhých chvíľ. Pravidlá sú jednoduché: unesú krásne mladé ženy, pustia ich na slobodu uprostred džungle a potom ich lovia. Vyvrcholením celej zábavy je zmasakrovanie nevinných obetí. Avšak jedna z nich, Magda (Lisa Todd), má trošku iné plány, než sa stať ďalšou obeťou týchto šialencov... (beso74)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Lov žen-nejvíce nebezpečná špinavá hra. Jedna z X verzí původního filmu-verze Nejnebezpečnější hra. Toto Filipínské nízkorozpočtové sexploitation, zhruba tak do poloviny, strašně nudné, bez násilí, nahoty i sexu, avšak díky Sidovi Haigovi opravdu vtipné, tento herec, ať hrál jak hrál, menší či větší roli, v podobných filmech, vždy nějakou svým vtipným výstupem, či vhodným bonmotem podobný film oživil a zachránil ho od úplného braku . Zde si dělal srandu např. ze svého nosu ale dobrá byla i scéna, kdy mělo mezi ním a jednou unesenou ženou mělo dojít k sexu ale on byl tak roztomile nemotorný, jako spíš neuvěřitelně opilý že nakonec usnul a nic nebylo! Děj je prostý, skupina zvrhlých a nepříčetných lovců, unese pět amerických žen, někam do země třetího světa, ženy jsou tu napřed využívány jako lepší šlapky, později se však stanou loveckou kořistí pro bohaté lidi..Jak už jsme psal, skoro až do padesáté minuty převážně nuda, poté, kdy ženy utečou s jedním ze strážců, film nabere na tempu, potřebná jiskra vzplane, akce je špinavá, násilná a dost na tvrdo, konec (nekonec) velmi překvapivý. Ale přesto tohle všechno k průměru bohužel nestačí..Co mi vadilo, krom opravdu strašné vhs kvality a dabingu, tak asi to že převážná většina filmu se odehrávala v noci, kde díky špinavému obrazu místy nebylo opravdu skoro nic vidět. Film byl napsán Jackem Hillem (WIP specialistou) a režírován kultovním exploitation specialistou Ediem Romerem (Black Mama White Mama), vhodné pro fanoušky které ctí hodnoty grindhouse kina..Podobné filmy: Women in Cages, Big Bird Cage nebo Turkey Shoot. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy prostě mají něco do sebe. Já vím, že ta nahota je zde hlavně na efekt a že je záměrná pro to, aby přilákala mužské diváky, ale ona k tomu patří a prostě tam vypadá dobře. Nahota by měla být přirozená v každém filmu, pokud tam má smysl, a ne hloupě hollywoodsky skrývaná. Tady ten děj mohl být trochu bohatší. ()

Reklama

Reklama