Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica študentov sa kvôli zlej ekonomickej situácii vydáva hľadať bájny Poklad vekov. Vďaka mape sa skrz temné Slovenské hory dostávajú na tajomný Všehrad. Keď už majú bájny poklad takmer na dosah čakana, ukáže sa, že hrad má stále svojho Pána a strážcu... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Fantazia.sk (Ďuro Červenák)

"Páni zo zoskupenia Metafora Films sa netentovali a rovno od boku vystrelili film s poctivou celovečernou minutážou. A to je možno jediný, pritom však veľmi vážny nedostatok ich dielka napriek spomenutým kvalitám má divák pocit, že NIČ NEKRVÁCA VEČNE trvá večne. Medzi všetkými tými skvelými gagmi…"

Kinema.sk (Braňo Lengyel)

"Snímka je na veľmi vysokej obrazovej úrovni, je točená na čiernobielo, vizuálne a kompozične tak odkazuje na prvý upírsky film Nosferatu alebo symfónia hrôzy (F.W. Murnau 1922). Ide to príbeh štyroch študentov, ktorí sa vydávajú na starý hrad, aby našli bájny "poklad vekov". Ten má ale svojho…" více

Station.sk (Juraj Malíček)

"Už samo označenie slovenský filmový horor vzbudzuje rozpaky. A predsa, v krajine, kde sa už roky pôvodná filmová tvorba potáca medzi chatrnou existenciou a totálnym nebytím, vznikol film, celkom bez akejkoľvek oficiálnej podpory, na amatérskej báze, ale celovečerný a dokonca horor, ba čo viac,…"

Studna.net

"Nič nekrváca večne je plné malých bezvýznamných chyb, na které je ale diváka dle mého názoru předem připravit, abych předešel jeho případnému zklamání. Český divák bude na počátku překvapen úvodním proslovem a to hlavně proto, že to ze začátku jako úvodní proslov vůbec nevypadá. Spíš jako skučení a…" více

Reklama

Reklama