Reklama

Reklama

Wayne Gretzky: Hockey My Way

všechny plakáty
Sportovní
Kanada, 1986, 50 min

Obsahy(1)

Pouze jednou za generaci se objeví sportovec tak talentovaný, že zcela dominantně ovládne svůj sport. Tímto mužem naší doby je Wayne Gretzky. Je víc, než hokejová hvězda. Je mezinárodním sportovním hrdinou. Tento dokument vás zavede do zákulisí jeho kariéry. Wayne Gretzky se poprvé setkal s ledem ve dva a půl letech a už v šesti letech se stal fenoménem. Od té doby získal 4 Stanleyovy poháry, 9 trofejí Hart Memoriálu (NHL) a stal se držitelem 51 rekordů v NHL. Nejen obyčejný divák, ale i skalní hokejový fanoušek bude fascinován tímto neuvěřitelným příběhem moderního sportovního hrdiny. (duklak2)

(více)

Recenze (2)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborně zpracovaný dokument o největší hvězdě NHL „velkém bohu“ Wayne Gretzkemu. Moc se mi to líbilo. Wayne dokazuje v současnosti, že byl nejen vynikajícím hráčem, ale své schopnosti prokazuje i jako trenér, když s podprůměrným Phoenixem každý rok útočí na příčky, které zaručují play-off. Pro mě jasných 5 hvězd. ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Šupový dokument o najlepšom hráčovi, najprestížnejšej hokejovej ligy sveta - NHL. Pre mnohých je Wayne Gretzky synonymum slova hokej. V dokumente je zachytené v podstate všetko. Od začiatku "The Great One" (ako ho prezývali), až po jeho posledný zápas hokejovej kariéry. Pre fanúšika NHL alebo hokeja ako celkovo, jasná povinnosť vidieť. Nevidím dôvod nedať plné hodnotenie. ()

Reklama

Reklama