Reklama

Reklama

Foo Fighters: Everywhere But Home

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Nástupce legendární Nirvany, grungová (podžánr alternativního rocku, inspirovaný hard rockem a hardcore punkem) kapela Foo Fighters vydala toto hudební DVD krátce po skončení série koncertů, předně představujících jejich tehdejší nové album "One by One" vydané roku 2002. Diváci však také nebyli ochuzeni o řadu starších hitů. Everywhere But Home nabídne kompletní videozáznam z koncertu v Torontu, pár vybraných písní ze starších koncertů ve Washingtonu a Slane Castle (Irsko) a kompletní audiozáznam z představení v Reykjavíku.

Playlist: 1. All My Life
2. My Hero
3. Breakout
4. Have It All
5. Generator
6. Learn To Fly
7. For All The Cows
8. Stacked Actors
9. Low
10. Hey, Johnny Park!
11. Monkey Wrench
12. Times Like These (Acoustic)
13. Aurora
14. Tired of You
15. Everlong (H34D)

(více)

Recenze (5)

H34D 

všechny recenze uživatele

Když bývalý bubeník Nirvany, Dave Grohl, rok po smrti Curta Cobaina založil svou vlastní kapelu, pokračující v dobře rozjetém stylu grunge, bylo to příjemné překvapení a aspoň nějaká útěcha pro všechny rockové posluchače. Foo fighters sice jejich úspěchu nikdy nedosáhli, ale pořád se řadí mezi přední grunge kapely současnosti. Jejich až po okraj naplněné DVD, Everywhere But Home, nabízí fanouškům Foo Fighters opravdové maximum. Hlavní náplň, koncert v Torrontu, je velice dobře zvládnuté, energické představení, které však, musím poznamenat, nijak nevyčnívá nad ostatní show Foo Fighters. Dave Grohl dává do výkonu možná až příliš mnoho energie, díky čemuž není schopen dodržet některé délky a občas mu dochází dech. Každopádně pořád je to excelentní hudebník, který se nesmazatelně zapsal do rockové scény, jen jaksi nemám potřebu dávat mu 5 hvězdiček jen proto, že to udělali všichni ostatní. 8/10 ()

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Solidní show tehdy ještě ne tak masově populární formace, přece jen ale o stupínek až dva horší než pozdější DVD s gigakoncerty v londýnském Hyde Parku a hlavně ve Wembley pro téměř 90 000 lidí. Tohle je prostě "jen" dobře odehraný koncert sympatické talentované kapely s povedenými rockovými jamy mezi skladbami. ()

Ereniss 

všechny recenze uživatele

Nedám jim míň jak 5 *...Tohle je moje srdcová záležitost a když si Everywhere But Home pouštím, tolik vzpomínám na ten den, kdy jsem je viděla naživo v Berlíně v roce 2008. Ten pocit, se nedá popsat a nikdy na to nezapomenu. Foo´s Forever! ()

Reklama

Reklama