Reklama

Reklama

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Carnivore“ je béčko, hodně jednoduché a hodně špatně natočené béčko, ale i na takovém filmu najdete něco, co je alespoň trochu zajímavé. V tomhle případě je to příšerka, jejíž design už ale najdete na plakátě, což je možná trochu škoda. Na druhou stranu, alespoň hned víte že se na něco můžete těšit a nevypnete snímek hned po několika sekundách, kdy vás dovede svým vizuálem odradit. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Je opravdu vidět,že film je staršího data a posléze dotočen v roce 2000.Tento snímek bych nezatracoval,není tak špatný jak preferuje zde kolega.Úvodní minuty patří dvojici na motorce projíždějící lesem kde havarují a jsou někým zabiti.Posléze přijíždí bus s mladými lidmi,kteří jsou vysazeni na stejném místě a začíná boj o přežití s neznámým maniakem,který má připevněn na konci ruky silný zahnutý nůž..Točeno vesměs v noci,,gore v podstatě žádné,ale dobré záběry se najdou. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v rokoch 1989-1991 s veľmi malým rozpočtom. Keďže tvorcovia mali problémy so získaním peňazí na dokončenie, trvalo ďalších sedem rokov, kým dostal film svoju konečnú podobu. V roku 2000 ho napokon vydala spoločnosť Spartan Home Entertainment. (beso74)
  • Podľa displeja na počítači bezpečnostnej služby sa dá dej filmu datovať na 14. september 1989. (beso74)

Reklama

Reklama