Reklama

Reklama

Jarre in China

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Francie, 2005, 188 min

Obsahy(1)

Legenda elektronické hudby a velkolepých vizuálních orgií - to je umělec z Francie jménem Jean Michel Jarre. DVD "Jarre in China" zachycuje jeho vůbec první koncertní vystoupení vysílané a zároveň nahrávané v prostorovém zvukovém formátu 5.1, na kterém se podílelo 260 hudebníků. Koncert v přímém přenosu v roce 2004 sledovala miliarda lidí v Číně a konal se na dvou místech v Pekingu.

Zakázané město: 1. Forbidden city
2. Aero
3. Oxygene 2
4. Oxygene 4
5. Geometry of love
6. Small band in the rain
7. Equinoxe 4
8. Journey to Beijing
9. Chronology 6
10. Zoolookologie
11. Aerozone
12. Aerology
13. Chronology 3
14. Vivaldi "Winter"
15. Fishing junks at sunset
16. Rendez-vous 4
17. Souvenir of China
18. Rendez-vous 2

Náměstí Tian'Anmen: 1. Arrival
2. Aerology (Remix)
3. La foule (Tribute to Edith Piaf)
4. Tian'Anmen
5. Oxygene 13 (JohnnyB)

(více)

Recenze (4)

lioncel 

všechny recenze uživatele

v roce 1980 se stal Jean Michel Jarre prvním vyslancem .. hudebníkem z kapitalistického západu .. který kdy vystoupil v komunistické Číně .. bylo to velké vítězství francouzské diplomacie a zároveň první signál z čínské strany o plánech na obchodní spolupráci s vyspělým západním světem .. kdo mohl tenkrát tušit, že se koncert zopakuje za 25 let v době, kdy čínské zboží bude už naprosto dominovat na všech evropských trzích .. možná i světových ... v obou případech šlo o kulturní událost roku (Francie – Čína) ... ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Na vnější vizuální efekt ve velkém prostoru zacílený projekt, který bohužel přináší největší hodnotu v mimohudebním připomenutí koncertu před 25 lety ()

pedro33 

všechny recenze uživatele

vyborne dvd, obzvlast doporucujem bonusy - pohlad na pripravu koncertov je dost podrobny a klobuk dole pred Jarrem, ktory si tu vsetko manazuje skoro sam a este stiha byt koncentrovany na muziku, mna by asi slahlo...parada ()

Reklama

Reklama