Reklama

Reklama

Nevěstinec

(pořad)
  • USA Cathouse: The Series
všechny plakáty
Reality-TV / Pornografický
USA, 2005, 30 min

Obsahy(1)

Po dvou divácky mimořádně úspěšných dokumentech se objevuje seriál pro dospělé, který nás zavádí do turistické atrakce číslo jedna v Nevadě: je to legální nevěstinec Moonlite Bunny Ranch v poušti nedaleko Rena.

Ve velmi otevřených osobních rozhovorech se zaměstnanci i se ženami, které tu pracují, v každé půlhodinové epizodě nahlédneme díky skryté kameře do pokojů pro zákazníky a „pracující dívky“ před, v průběhu i po sexu. Seriál zahrnuje také speciální „workshopy“, v nichž se klienti (mnozí s požehnáním svých partnerek) naučí leccos o sexu a doma se pak stanou lepšími milenci, stejně jako ztřeštěné a divoké zábavy, které se odehrávají tam, kde dívky nepracují. Dokumentární seriál natočila Patti Kaplanová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto je velice pozoruhodný dokumentární seriál, nebo možná chcete-li spíše několikadílná reality show z produkce HBO, která zaujme už jen svým tématem. Celý seriál se totiž odehrává v jednom legálním nevěstinci ve Spojených státech, kam si jezdí užít nejrůznější klienti z různých koutů země. Ale nenajdete zde jen sex, můžete sem vzít například svou manželku a pozorovat jí, jak to dělá s jinou ženou, můžete se jen dívat, jak se zde spolu milují dvě dívky, můžete se zde ale třeba také dozvědět, jak být dokonalým partnerem při sexuálních hrátkách. To všechno a ještě mnohem více tento nevěstinec nabízí svým zákazníkům. A něco málo z toho nabízí divákům i tento seriál, v němž se dozvíte z rozhovorů se zdejšími zaměstnankyněmi, jak nahlížejí na klienty, jak jsou zde spokojené, atd. Ale samozřejmě se dozvíte i zajímavé informace od majitele nevěstince nebo od provozní ředitelky, ale také můžete vidět zcela bez cenzury klienty v akci. Prostě zajímavé nahlédnutí pod pokličku sexuálních služeb. Já měl tedy možnost vidět jen druhou sérii, která má šest zhruba půlhodinových dílů, ale docela se mi to líbilo a co jsem se dověděl mi přišlo velmi zajímavé a určitě tahle exkurze ve formě seriálu byl dobrý nápad ze strany americké HBO. Nevidím na tom seriálu nic špatného a považuji ho za docela kvalitní a především originální, a tak uděluji za onu druhou sérii čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama