Reklama

Reklama

On the Road 2008 - Z pódia

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2008, 27 min

Obsahy(1)

Záznam obsahuje 10 písní, které byly pořízeny v rámci On the Road 2008 turné Jaromíra Nohavici po Anglii, Irsku, Kanadě a USA. Jak už název napovídá, záznam byl pořízen přímo z pódia, čímž je poměrně unikátní. Hodně sleduje publikum a ukazuje, jak to zhruba vypadá z pohledu samotného umělce. Jaromír Nohavica toto půlhodinové DVD uvolnil svým fanouškům zdarma ke stažení 24. 12. 2008 jako Vánoční dárek. (RoBman79)

(více)

Recenze (5)

Brandon 

všechny recenze uživatele

On the Road 2008 - Z pódia nevyniká kvalitou záznamu, střihu, scénáře a už vůbec ne svoji propracovaností. Je to takovej "obyčejnej" malej koncertní bonbónek a hudební poděkování písničkářského génia. Velmi milé, velmi příjemné..... "Já chci mít čapku s bambulí nahoře jíst kaštany mýt se v lavoře od rána po celý den zpívat si jeen, zpívat si pam pam padam pam padá dam, pam pam padam pam padá dam, pam pa da da dam pa da da da-ám" :-) ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Playlist: 1.Hlídač krav 2.Dokud se zpívá 3.Ostravo 4.Svět je malý pomeranč 5.Prošel jsem hlubokým lesem 6.Ježíšek 7.Mařenka 8.Amerika 9.Rakety 10.Kejklíři ()

predatorjf 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé. Pohled z podia, pohled samotného Nohavici... Krom toho je to vlastně jeho Vánoční dárek a to dosti povedený. Samozřejmě to nemá na DVD Doma, které je i s komentářem, ale jak se říká "Co by jsi chtěl zadarmo..." ()

Reklama

Reklama