Reklama

Reklama

My Flesh and Blood

Obsahy(1)

"Děti jsou dar", tvrdí Susan Tomová. Z málokterých úst znějí tato slova přesvědčivěji. Susan se totiž na "plný úvazek" stará o jedenáct adoptovaných dětí sužovaných nejrůznějšími handicapy. Chybějící končetiny, mentální zaostalost, těžké popáleniny, a dokonce ani pokročilé stadium rakoviny však z jejího příbytku nedokážou vyhnat humor, naději a drobné každodenní radosti. Režisér Jonathan Karsh se v duchu cinéma vérité rozhodl zmapovat čtvero ročních období této pozoruhodné rodinky, v níž vládne svou pečující rukou bezprostřední Susan. Bez laciného sentimentu a s citem pro zachycení všednodenních malých dramat nás režisér v emocemi nabitém snímku seznamuje s dětmi, které se "božímu úmyslu" poněkud vymkly z ruky. S dětmi, kterým se nic nenalhává ani nepřikrášluje a pro které je jejich adoptivní matka doslova vším. (zkrácený text distributora) (Gelube)

(více)

Recenze (2)

Riley 

všechny recenze uživatele

Teď vidím, že opravdu řeším malichernosti. Jen mě mrzelo, že dokument pořádně neřekl, čím trpí všechny děti a soustředil se jen na některé. BTW opravdu mě neskutečně rozčílila biologická matka toho kluka, která porodila 9 dětí a ani o jedno se nestarala, to nemluvím o tom, že se snad všechny rodili s genetickou vadou. Takovej člověk si zaslouží minimálně sterilizovat!!! ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film, který Vám zláme srdce na milion kousku a donutí vás přemýšlet o věcech, které jsou opravdu důležité. (Jste zdraví a relativně Vám nic zásadního nechybí, ale i přes to Vám přijde, že se proti Vám spiknul celý svět?? Mé doporučení je: pustit si tento film - zaručeně Vás z toho vyléčí!!) 100% ()

Reklama

Reklama