Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Já těmhle věcem věřím, je-likož taky sám něco umím. Co se týče tohoto pořadu tak se mi celkem líbí, "čarodějky" umí dobře poradit a taky se něco zajímavého dozvíte. Ale chápu, že to není pro každého. Každý jsme jiný, ale nezapomeňte: Že něco nevidíte, nutně neznamená, že to neexistuje. Na 5 hvězd ten pořad samozřejmě není, ale zdejší hodnocení mi přijde nefér, takže dávám 5. ()

Laurent

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jaké komentáře zde vyvolal tento pořad. Nebudu ho hodnotit, protože nevím, jak bych to měl udělat. Přesto bych řekl, že je zarážející kolik komentátorů uráží nejen tvůrce ale i volající diváky, nebo kohokoli, kdo v danou ideologii věří. Bohužel je to určitý negativní výraz vkusu, projevené slušnosti a respektu k druhým lidem. Když použijeme podobnou logiku pak prohlásíme za duševně choré všechny lidi hlásící se k jakémukoliv náboženství nebo k víře v boha. Choří budou také všichni, kteří hrají hazardní hry, protože z "matematického" hlediska nemohou být dlouhodobě úspěšní. Stejně tak by byl chorý každý, kdo svojí vírou nebo jednáním vybočuje z všeobecně zažitých vědeckých poznatků a takzvané "racionality". V duchu takové logiky by nebyl duševně zdráv nikdo. Respektujme, prosím, víru a volbu. ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není obyčejné okrádání lidí, jako jiné voláními hrazené pořady. Tohle je mnohem horší v tom, že někteří lidé, kteří tam volají, vážně neví, co dělat, jak dál a podobně...a jejich osud je ovlivněn tím, co jim řekne baba, která v noci sedí v televizi a živí se tím, že lže. Myslím, že by se tvůrci takovýchto pořadů měli zamyslet nad tím, jestli nepřekračují jisté etické hranice. PS: Jednou jsem byl extrémně zhnusen, když zavolala vážně nemocná žena, myslím že měla rakovinu, a věštkyně se s ní bavila snad čtvrt hodiny, a to jen tím stylem, že v podstatě opakovala, co jí volající řekla, takže jediné, co nemocná žena získala, byl mastný účet za telefon. Hnus. ()

Moiraine odpad!

všechny recenze uživatele

Když člověk nemůže spát, narazí v televizi na ledasco. Strašný je, že ta "věštkyně" vypadala, že tomu, co říká, sama věří. Jenom bych chtěla vidět reakci chlapa, kterýmu přítelkyně řekne, že ji věštkyně v televizi řekla, aby se s nim rozešla. Já chápu, že někdo odmítá přijmout odpovědnost za svůj život, ale tohle opravdu moc. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

1) věštkyně:"Když si bude moc přát zaparkovat na sídlišti, tak se Vám to splní - musíte věřit"! 2) volající:"Dostuduje má dcera?", věštkyně:"Ne, přeruší, nedokončí to - ale to je dobrá zpráva!, volající:" Je, tak to se mi ulevilo...děkuji!"3) věštkyně:"Muži v nás vidí...nevidí tu ženu co si brali - je třeba se k nim chovat jako milenka, i když s ním už máte děti!" Není to tak brutální jako EZO.TV, když nikdo nevolal, tak jsem se dozvěděl univerzální zákon.....Volejte věštce je univerzální odpad! To vím i bez karet. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama