Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad určen pro paranoidní důchodce, kterým nevykladají karty čarodějnice, média nebo snad kvalitní kartářky. Karty tam vesele vykládají nedostudované psycholožky, které přes den spravují veřejné záchodky. Veškeré ortely a "vize" tamní "dámy" provádějí přes informace přímo od volajících, kteří jim barvou hlasu, náladou nebo popsáním situace řeknou úplně všechno o problému a ony pak jen na oko zamíchají karty a předstírají, že to vyčetly z nich. Ve většině případů tyto dámy neodolají a zapojí svojí stařeckou potřebu do všeho cpát své názory a nekvalifikovaně radí v závažných tématech ( "s ním se rozhodně rozejděte, ten za to nestojí, karty mi to ukazují"). Koukám na to jen když pracuji v noci na počítači, ale jednu píču jsem už slyšel nejméně 5x vyprávět ten samý příběh o tom, jak jí JEDNOU vyšla věštba a proto by jí měl každý věřit (jinak řečeno, jsem šarlatán, teď se vás snažím přesvědčit o svých pseudokvalitách). Volejte věštce není nic jiného, než laciná psychologická hra na stupidního diváka, ze kterého se musí vytáhnout prachy a pak mu za to něco nažvatlat, aby za týden volal znovu. Je to výdělečný pořad, ne pořad určen pro diváky, proto je to sračka jak náplní, tak účelem. 0% ()

Laurent

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jaké komentáře zde vyvolal tento pořad. Nebudu ho hodnotit, protože nevím, jak bych to měl udělat. Přesto bych řekl, že je zarážející kolik komentátorů uráží nejen tvůrce ale i volající diváky, nebo kohokoli, kdo v danou ideologii věří. Bohužel je to určitý negativní výraz vkusu, projevené slušnosti a respektu k druhým lidem. Když použijeme podobnou logiku pak prohlásíme za duševně choré všechny lidi hlásící se k jakémukoliv náboženství nebo k víře v boha. Choří budou také všichni, kteří hrají hazardní hry, protože z "matematického" hlediska nemohou být dlouhodobě úspěšní. Stejně tak by byl chorý každý, kdo svojí vírou nebo jednáním vybočuje z všeobecně zažitých vědeckých poznatků a takzvané "racionality". V duchu takové logiky by nebyl duševně zdráv nikdo. Respektujme, prosím, víru a volbu. ()

Reklama

ClapTrap odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, a obírání peněz z lidí v nočních hodinách. Přemýšlel jsem nad jednou hvězdou za vynikající "zábavu", neboť z některých jejich "čárů" opravdu umírám smíchy, ale nakonec jsem si řekl, že dám odpad, protože ty lidé, co jsou v televizi, sami ze sebe dělají šaška, aby lidi obírali o peníze, podle mě, za nic. To by potom mohl jít dělat zřejmě každý. ()

VIPerson odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk může věřit ledasčemu......ale tomuhle může věřit jen zoufalý člověk.A nemyslim to zle vůči člověku.Sem lidi volaj bud ze srandy,což jim patří nebo jsou zvědaví a nebo jsou vážně zoufalí.Přijde mi to jako geniální nápad a tah jak vydělat peníze.Já sám bych chtěl být bohatý až hanba,ale ne za cenu tohodle....Viděl jsem zaujatě jen jeden telefonát,kam volala matka tří dětí,že jí jedno umřelo druhé na ní zanevřelo a třetí začalo fetovat.Plakala do telefonu a ta ženská s kartama ji ani neutěšila,ale řekla že ho v tom musí vymáchat a že přijde sám ať tomu dá čas že i dcera co na ni zanevřela se vrátí.Nevím sice jak to dopadlo...ale tohle mi přijde opravdu smutný kdy "věštkyně"zdržuje hovor zoufalé ženě,aby vydělala co největší peníze.Je to kalkul,geniální kalkul a zlý kalkul.Ikdybych na tenhle nápad přišel já sám,nikdy bych ho nezrealizoval...ne za tu cenu....dost mouder....tohle nemůže mít nikdo puštěný ani když u toho usne a samo to běží...PS:nevim jestli vůbec hodnotim slovenskou televizi,primu nebo kde to dávají ()

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

das ist eine kleine katastrophe :-D Ne opravdu je to děs. Tuhle jak byl úplněk, tak jsem nějak nemohl spát a hle na obrazovce TV se mi zjevilo tohle. Řekl jsem si že se na chvilku kouknu a udělal jsem dobře. Protože větší televizní blamáž a podfuk jsem snad ani neviděl. Paní všem, ale opravdu všem odpovídá úplně stejně a s naprostou sebejistotou. :-) Budete řešit peníze, přijde stará žena, bude Vám do toho kafrat, pravděpodobně tchýně, když ne tchýně, tak sestra, matka, babka, doplnte si co chcte, vidím tu nějaké vyšetření, ale nic vážného, když se budete šetřit nic Vám nehrozí :-D :-D Prostě tak, že se vždkycky nějak musí trefit. A nejlepší byla ženská, co jí, po přesvědčování že ji obere syn o peníze, řekla, že syna nemá, tak paní pokračovala dál o synovi, bez hnutí brvy :-D :-D Ty ludia sú fakt hlópé.... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama