Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Co má tohle proboha znamenat? To jako teď budeme spoléhat na týdenní či měsiční plán nějaké šarlatánky a ještě za to rádi platit? Tenhle pořad velmi nesympaticky vypňující mezeru ve vysílání, může brát vážně snad jen naprostý zoufalec, ostýchající se oslovit fundovaného psychologa, nebo snad ještě lépe psychiatra. ()

Zik2 

všechny recenze uživatele

Studnice fascinujících postmoderních monologů, které cupují evropský způsob myšlení, založený na logice, parodují jazyk a jeho obvyklé fráze a objevují zcela netušené možnosti řeči! Zejména Jolanda překonává, ba zesměšňuje tzv. absurdní dramatiky dvacátého století v čele s Beckettem a ukazuje avantgardnímu umění nový, netušený směr. Intelektuální zážitek ne pro každého! ()

Reklama

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto dílka snad každý musí pochopit hluboký účel a blahodárný význam Svaté inkvisice... Kdyby aspoň začátek každé jednotlivé věty vyřčené v tomto seriálu aspoň přibližně souvisel s jejím koncem... Ale tahle ježibaba si vážně nic jiného než upálení nezaslouží. - Mně se zdál děsivej sen... - Tak povídejte. - Mně se zdálo, že jste strašná píča... ()

lodka 

všechny recenze uživatele

Kdybych se díval jen na tohle a nic přitom nic jiného nedělal, tak se po pár minutách asi půjdu oběsit. Jiný rozměr však tento pořad nabírá, když se přes noc potřebujete něco naučit nebo vypracovat a podkres je mimo kafe jediná varianta jak neusnout. Oblíbená hudba, kde znáte text, je rušivá, protože alespoň mě nutí si podrukovat melodii a tím pádem je těžké se soustředit. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud po půlnoci vstanete radši nechte televizi vyplou a nebo si radši zapněte nějaký porno, ale v žádném případě primu ne.Nechápu jak ty lidi můžou být takový idioti a utratěj kredit do toho nejvíc zasraně debilního pořadu jako je tahle sračka sraček.Zavolaj nějaký nesympatický krávě, která mele z tý svý hnusný držky sračky, které se vám v životě nikdy snad nestanou.Kam spěje dnešní doba.Zlatej středověk kdy nebyli televize a nemuselo se koukat na takový hovna.0% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama