Reklama

Reklama

Duffy živě

(koncert)
  • Velká Británie Duffy Live
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2008, 55 min

Hrají:

Duffy

Obsahy(1)

Vychutnejte si úžasnou atmosféru koncertu velšské zpěvačky Duffy, který byl natočen v londýnském kostele St. Luke, a zazněly na něm mimo jiné i singly Rockferry, Mercy a Warwick Avenue, které ji katapultovaly na vrchol popularity.
Už první album velšské zpěvačky Duffy získalo cenu Grammy i řadu dalších prestižních ocenění a singly Rockferry, Mercy a Warwick Avenue se rázem staly hity, které ji vynesly mezi nové hudební hvězdy. Vychutnejte si úžasnou atmosféru jejího koncertu, jenž byl natočen v londýnském kostele St. Luke, a zazněly na něm všechny písně, které katapultovaly Duffy na vrchol popularity. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Rodin 

všechny recenze uživatele

Na Duffy se dobře dívá svářečskými brýlemi. To by ale nebylo na škodu, horší je, že něco podobného není k dispozici pro uši. Ta ženská prostě neumí zpívat a pro člověka s průměrně vyvinutým hudebním sluchem je její produkce prostě k nepřežití. A to se stalo i mně. Bylo to k nepřežití, ale proto, že jsem navzdory všem těm příšerným pěveckým manýrám přežil, dávám za 30%. Chci být dnes prostě hodný. Ale byl to brutus nejstrašnějšího kalibru. Nikdy v životě jsem nezažil horší případ záznamu hudební produkce (pomiňme Kabát a Landu, to není hudba). Trpěl jsem, jak zvíře. ()

Reklama

Reklama