Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (840)

plakát

Kazatel (2011) 

Nebylo to tak zle. Melo to hlucha mista..ale dalo se. Chybi mi druhy dil.

plakát

Boháč a chudák (2005) (TV film) 

Tato pohadka si zaslouzi 70% minimalne. Mlady Prachar tady nezapre sve predky a slavneho deda... a pan Postranecky... to byl opravdu pan herec.. skoda ho. Mic pekny scénář i zpracovani. Pan Zelenka proste umi...Diky i ta pani Bidu.

plakát

Jsem božská (2018) 

Kdyz budu premyslet na krasou ..dusevni i fyzickou... tak krasne ukazane.

plakát

Tammy (2014) 

Nemam slov. Kdo tohle provedl?. 😬

plakát

Blanka Matragi (2024) (TV film) 

Ja nemam slov. Krasny a citlive natoceny dokument o krasne a silne ženě. Jeji tvoreni a talent ji v dobrem zavidim a moc preji...je neuveritelne sikovna..a zcela se ztotoznuji s tim, co napsala na konci dokumentu. Mam to uplne stejne. Jen nemam jeji nadani. Smekam.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Velmi podarene. Sice efekty trochu komicke, par nelogicnosti... ale to mi vubec nevadi. Byl tam totiž dej.. narozdil od predigitalizovanych, preefektovanych a honickovych dilu Andersona a normalni realne prostredi. V podstate to byl první dil, ktery předcházi Andersonovi dejove serii.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Tak to byla síla, pratele! 👍 A jestli nekdo nepochopil ten konec... tak je to typicky honic a konzument😁. A prave kvuli takovym se nam drive ci pozdeji prihodi prave tento úžasný filmik nazivo. 😉 Normalne bych dala 80%... ale potrebuji s honicem srovnat skore kvuli lepsi osvete!😁

plakát

Jiný život (2019) (seriál) 

Da se ne to koukat s pretacenim... homoklady, travestita to.. a dalsi zbytecne vesmirne kreatury si odmysleje. Technicky dobře udelane... a libila sei i hudba. Zejmena The Void - Muse . Dej obcas usel..Hlavni hrdinka mi tez uplne nesedla...jeji manzel total hruza nesympatic.

plakát

Buko (2022) 

Konecne jednou normalni film bez běžné stupidy. Obcas lehke klišé...ale to se da odpustit pro opet vyborny vykon Marty Issove, a uzasne neokoukane pani Conove..a prenadherne exteriery. Za me 70%.

plakát

Mastičkář (1981) 

Dala bych 5 hvezd. Ale 30% dolu za zbytecnou zdlouhavost nekterych scén, teatralnost a na me prilis useknuty konec...