Reklama

Reklama

Tvrdá pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Snímek Tvrdá pomsta přímo hýří absurdním humorem a neortodoxním vtipem, který si za žádných okolností nebere servítky. Vysloužilý voják a skutečný hrdina John Hard přísahal, že nezabije jediného člověka. Objevuje se však nová hrozba, která se snaží celou planetu připravit o zásoby želatiny. Do celé záležitosti jsou navíc zapojeni gigantičtí hlodavci. Svět je v ohrožení a to znamená jediné - tahle pomsta bude zatraceně tvrdá! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Pájusha 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se tvůrcům, ale nemůžu jinak. Zajímal by mě smysl, pointa, účel? Já tam nenašla totiž vůbec nic. Pokud to měla být satira, chtělo by to naprosto změnit přístup, vtip lze dělat i inteligentně. Pokud však bylo vašim cílem diváky totálně psychicky oddělat a naštvat ( na způsob Andyho Kaufmana) - gratuluji, povedlo se. Celé je to zdlouhavé, nudné a nezábavné. Dialogy jsou naprosto o ničem. Měli jste z toho udělat krátkometrážák a odpadla by možná aspoň z části extrémní trapnost celého díla. Kdyby to bylo na deset minut, vyznělo by to mnohem lépe. A mimochodem, dělat si legraci z cizích států a postižených lidí takovýmto způsobem mi přijde nejapné. ()

Jablek 

všechny recenze uživatele

Obdivuju těch mnoho set hodin tvrdý práce, který kluci tomuhle filmu věnovali...bavil jsem se :) Nicméně k tomu pětihvězdicovýmu humbuku, co tady probíhá, se nemůžu připojit... ()

maxmi 

všechny recenze uživatele

vynikající herecké výkony, přesvědčivě hnusní antihrdinové, brutální akce (nemám na mysli popremiérovou afterparty) a delikátní náznaky existenciáních dilemat, prostě zážitek :-) ()

KiJi 

všechny recenze uživatele

To je film pro drsného diváka. Tedy někoho, kdo má silné nervy, vůli a trpělivost. Při tomto filmu jsem si vzpomněl na Rodrigueze a jeho druhý film El Mariachi – stejně stupidní, místy trapný. Až na to, že Rodriguez to myslí vážně, byť akční scény má lepší. Češi si hrají na parodii parodií. Ale tak hloupoučkou…ty dialogy pro slabší povahy jsou hřebíčkem do rakve. To nejlepší z filmu jsou úvodní titulky. Ale v první půli jsem se i od srdce zasmál. ()

Reklama

Reklama