Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

standsiller odpad!

všechny recenze uživatele

Najskôr som sa na to tešil, povedal som si : " Môže byť fajn to sledovať " . Ale po odvysielaní prvých pár dielov som bol hlboko sklamaný. Nesympatickí ľudia, ktorí sa vraj zúfalo snažia oženiť a chcú aby sa na to všetci pozerali. Na ďalšie diely sa mi nechce. Mali radšej natočiť skrytú kameru u jednej z týchto domácností a "hlavným hrdinom" motať do života potenciálne partnerky. Na tom by som sa viac pobavil. TRAPAS. ()

Žižina 

všechny recenze uživatele

Misko je TOP! U tydle reality show jsem se smala jak blazen, tleskala nebo jsem si dokonce tukala na celo. Uz dlouho me nic tak nepobavilo jako todle. Kdyz delali konkurz, tak podle me musela byt podminka mit IQ jako delfin, jinak si to nedokazu vysvetlit. Pokud mate spoustu volneho casu a chut videt co ste opravdu jeste nevideli, zkouknete tudle reality show! Neni co dal dodat..snad jen - hezkou zabavu :) ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totální nášleh příchazí ze slovenska a jmenuje se ''Máma, ožeň ma!''. Hravě sfoukne jako svíčku všechnu konkureci a sesadí z trůnu i krále podřadné zábavy ''Čápy s mákem''. Není tomu tak dávno co jsem se nevěřícně tloukl do kolenou a chrochtal si blahem nad mozkem co sestavil celebritozní dream team v Čapech s mákem. Vážení, cenu Emmy tomu, který se prokousal všem dotazníky a vybral tuhle retard-partu, která je neuvěřitelná. Podle jednoduchého matematického vzorce, kdy k jednomu retardovi přihodíme nejlépe dalši dva a čekáme na reakci to tady funguje na 100%. Normálních lidi, kteří touhle šhow projdou by s přehledem spočítal amatérský výrobce výbušnin na jednom prstu své jedné ruky. Jednoduše genitální starosvětská zábava, kterou násobí brutálně trefné (zlo)komentáře M. Hudáka >>>>>>>>>>>>>> Spoiler palba! aneb vlastní poznámky: Mamánci, SBSkár není Macho, melír značí homosexuála, chleba se salámem je základ, DJ Idiot, opilý tanečník, láska jako trám, akce mouka, prdění na gauči, Šárka na detoxu?, brňačka rulez, generál z Bratislavy, domací diskotéka, postavička-broskvička, rybářské moudra, zákaz polibků, teplý Marek, 5let bez vztahu šup tam s viagrou... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si sám o sobě říká o odpad, lidi jsou v něm tak neuvěřitelně hloupí a trapní, že jsem se smál jako u skvělé komedie nebo kroutil hlavou nad jejich omezeností. Smekám před castingem, protože taková banda zoufalců či pitomců se doufám jen tak někde přirozeně nesejde. Nejlepší je buran z jižních Čech, kterého tam snad opravdu asi přihlásila máma, protože nejeví zájem o holky. Ale proč by také měl, když má kamarády, hospodu a střílí v lese, že, chlapi :D Pak byl super ten transexuál s matkou posedlou ďáblem či úplně neschopný ubožák, který byl tak ubohý, že holce, kterou si vybral jen nadával, protože holce na kterou neměl nesahal ani po kotníky. Tolik vět o prdění jsem ještě v žádném pořadu neslyšel, navíc od holky. Ale jinak to byla sympaťačka. Rádoby filosofka, která dokáže vyprávět hluboké myšlenky o pytlíku mouky či lajně koksu je také chutná, jak ta může vychovávat dvě děti? No a děti, které se hladí, každá věta končí slovy "miluji tě", následuje po týdnu požádání o ruku a skončí to tím, že když se odloučí, hned jejich láska skončí (chápu tu mladou holku, že střídá kluky, ale nechápu, že po nich chce do měsíce žádost o ruku :D). Syn, který bydlí ve třiceti u ochranitelské mámy tyranky a přece se nebude stěhovat, když má máma byt v Praze.... No prostě paráda, skvělá show, bavil jsem se královsky! To musíte vidět :-) ()

Ferinka

všechny recenze uživatele

Pokud bych měla parafrázovat Obelixe, musela bych konstatovat, že ti Slováci jsou prostě blázni... nechme ovšem stranou podstatu soutěže, tedy to, že si zoufalí (ať už psychicky či fyzicky) chlapi snaží pomocí svých drahých matek najít nějakou stejně zoufalou slečnu. Podstatou této reality show je její vypravěč, který svým dokonale otrlým a cynickým humorem komentuje dění "na place". Díky tomu víme, že sami tvůrci pořadu si z něj, a vlastně i ze sebe, dělají legraci. Btw - zajímalo by mě, jestli se tam doopravdy někdo někdy s někým ožení, zatím to tak nevypadá... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama