Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Controlled Chaos

(pořad)
USA, 2011, 62 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

Hodinové vystoupení známého amerického břichomluvce (ventriloquisty) Jeffa Dunhama, ve kterém vystupují oblíbené loutky Bubba J (vystupuje pouze v titulkové scéně na začátku), Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, José Jalapeño on a Stick a představí se dvě zcela nové loutky Achmed Junior a Little "Ugly Ass" Jeff. Jeff začíná výstup vyprávěním o svých břichomluveckých začátcích, rozvodu s manželkou a jeho špatném vkusu na oblékání v dětských letech. Dunhamovo mistrovství v oboru je vidět ve scéně, ve které společně účinkuje více charakterů najednou. (Rominator)

(více)

Recenze (36)

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Skvělá ukázka toho, jak se dá z geniálních a dokonalých nápadů snadno vytvořit komerční věc se snahou o to stát se jakýmsi mainstreamovým fenoménem. Nové nápady téměř žádné, až na marnou snahu o parodii (případně tvorbu rádoby sarkastických vtípků) týkající se nedavných událostí a současných "celebrit hvězdiček" vzhledem k době vzniku. Obyčejné vtipy se změnily na trapné a příjemně drzé vtipy se změnily na fekální a těžko stravitelné blafy. Úvod mě silně nebavil a ono vlastně vůbec - celá snaha přiblížit divákům Dunhamův osobní život a ukázky z interních věcí vystoupení mi přišly trochu jako vaření z vody. Spousta z toho (včetně již zmíněného začátku) mohla být vynechána a stopáž by byla mnohem příjemnější. Podtrženo sečteno, Dunham si v minulosti nastavil laťku asi nejvýš jak to šlo a teď si tak trochu šlape na paty. Škoda. I tak jsem se ale dobře bavil a určitě se těším na další vystoupení. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Pořád to má svoje kouzlo i vtipů bylo dost , ale zdálo se mi to nějaké slabší než ostatní díly . V tomhle dílu začínáme jako většinou nasraným Walterem , pak přichází můj oblíbenec Achmed , který je zde až nečekaně dlouho , za to ale ne tak vtipný , jak jsem zvyklá + jeho syn a na závěr příjde Peanut a mr.Chalapeňo , kterého mám pro jeho ironický suchý humor hrozně ráda , bohužel je zde jen na chvíli a celé se to točí spíš kolem Peanuta , co bylo trochu zklamání a na závěr příjde i malý Jeff ()

Reklama

shabazza 

všechny recenze uživatele

A po velmi trapném odskoku do světa televizní seriálové show tu máme opět Jeffa Dunhama v plné síle, se vší parádou a vtipného jako za časů Spark of Insanity a Arguing with Myself. Celá show nemá chybu či jediné hluché místo a vtipy a frky tu gradují do bombastického finále, kdy Jeff frajersky žongluje s pěti hlasy ... bravo mistře :-) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Achmeda - mrtvého teroristu, Peanuta, Waltera a další....Jeff Dunham zde předvedl to nejlepší ze své kariéry. Nebo snad ne? Snímek je hodně podařený a vtipný. Humor neztrácí a Jeff si dokáže poradit s improvizací i s hodně loutkami zároveň. Loutky jsou k popukání. Některé vtipy jsou již ohrané a zazněli v jeho předchozích představeních. Ale to jim neubírá na kvalitě. I po několikátém zhlédnutí je to ta stejná dobrá prča. Jeff je prostě profík! (88 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham ako by strácal to, čo ho robilo tak originálnym. Možno je to tým, že jeho vtipy sú stále o tom istom. Jeho postavičky neprechádzajú žiadnym vývinom, len si robia srandu s vecí, s ktorých si robili srandu aj predtým - rasistické vtipy, vtipy o Jeffovej homosexualite. Ide o to, že keď to vidíte v troch rôznych predstaveniach, tak je niečo zle. A hovorím o troch rôznych predstaveniach. Ale tak očividne ho Američania majú radi, takže predpokladám, že pár takýchto úžasných výstupov ešte zažijeme. Ale na druhú stranu Peanut a José zase bodovali. Naozaj ich mám rád. Inak priemer, ktorý je len slabým odvarom a pripomienkou tých vystúpení, kvôli ktorým som si Jeffa ako stand up komika zamiloval. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama