Reklama

Reklama

Letenka do ráje

(TV film)

Obsahy(1)

Dokument je téměř intimním portrétem slavné české mezzosopranistky Dagmar Peckové, v němž s překvapivou otevřeností mluví o tom, co bylo, ale nikdo se jí na to nikdy nezeptal, protože je hvězdou operního nebe. Se stejnou otevřeností zvažuje i svou pěveckou krizi a neúspěch v Rusalce v roce 2009 v ND. I to ale patří k profesi pěvkyně, a změnilo se to v hodnotnou zkušenost slavné pěvkyně, která se profesně nepatlá ve vlastním žalu, ale snaží se negativní zkušenost kladně zúročit pro věci budoucí. Je jí 50 let, 30 let profesionálně zpívá, je Češkou, má dvě děti a žije s nimi a současným manželem ve Spolkové republice Německo, nedaleko francouzsko-švýcarských hranic, na rozhraní Schwarzwaldu a žírného kraje, táhnoucího se až ke Colmaru ve Francii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Tento skvělý dokument využívá ojedinělou možnost intimně nahlédnout do soukromého videoarchivu slavné mezzosopranistky Dagmar Peckové žíjící současně v Německu. Závěrem bych chtěl dodat, že tento dokumentární film, byl jako jeden z mála opravdu velmi povedený.. ()

1frida2 

všechny recenze uživatele

Velmi se odkryla Dagmar Pecková v tomto dokumentu. Působivé, zbavené bulvárních manýr. Za to patří dík režisérovi Mikulíkovi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama