Reklama

Reklama

Těžké stroje

(seriál)
  • Česko Přepravci nadměrných nákladů (více)
Reality-TV
USA, 2010

Pořad Přepravci nadměrných nákladů sleduje legendárního Jeremyho Pattersona a jeho rodinu - ženu Tanyu, dvanáctiletého syna Grega a devítiletou dceru Ashley, kteří se všichni podílejí na provozování rodinné přepravní společnosti sídlící ve Washingtonu. Budeme s nimi prožívat dramata provázející jejich závod s časem při přepravě sídel, vlaků, letadel, kostelů a lodí po americkém území tak, aby se na místo určení dostaly bez úhony. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Addams-SK

Addams-SK (hodnocení, recenze)

(1) 
Jeremy se v Iowě pokusí přemístit o osm kilometrů dál cihlový dům o hmotnosti 400 tun. Cihlové zdivo budovy je křehké a bouře změnila cestu v bahnitou řeku. Podaří se pomocí Gregových kamionů a Jeremyho brutální síly dosáhnout úspěchu?
---------------------------------
(2)
Přepravce nadměrných nákladů Jeremy Patterson stojí před nejnáročnějším přesunem, o jaký se kdy pokusil. Jeho rodina má ve Washingtonu přemístit třípatrovou historickou cihlovou továrnu vážící přes 1 500 tun, aby byla uchráněna před demolicí. Jedná se o přetěžký úkol - cihlové zdivo se drolí, podlaží jsou nestabilní a přepravu jim znesnadňuje silný provoz. Situace se ještě zhorší, když Washington zasáhne sněhová bouře, která přesun prakticky znemožní.
---------------------------------
(3)
Přepravce nadměrných nákladů Jeremy Patterson a jeho rodina svádějí závod s časem ve snaze přemístit mohutný kostel, školní dům a kovárnu o 20 kilometrů dál venkovskou krajinou v Iowě. Kostel váží bezmála 100 tun a korunuje ho křehká 12 metrů vysoká kostelní věž. Tým dělá, co může, aby se věž z budovy během cesty po zrádných kopcích a úzkých cestách nezřítila.
---------------------------------
(4)
Přepravce nadměrných nákladů Jeremyho Pattersona a jeho rodinu čekají dva obtížné úkoly. Majitel zdobené, 110 let staré, třípatrové historické budovy je požádal, aby ji přemístili na nový pozemek. Přečkají však její vzácná okna z barevného skla náročnou cestu?

Reklama

Reklama