Reklama

Reklama

Trialky

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Povídkový / Drama / Psychologický
Česko, 2011, 10 min

Režie:

Daniel Tůma

Obsahy(1)

Film o třech dívkách, se třemi různými osudy. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

pufina 

všechny recenze uživatele

Z části to bylo zajímavé, ale stačila jsem se (během těch 10 minut) i nudit. Barevné provedení, které působí jak oddělení příběhů, mi přišlo naprosto hrozné a vadilo mi tam. Bylo znát, že režisér/scénárista měl dobrý nápad, ale ty herecké výkony mi přišly hrozně nevýrazné (což podkopává i celou atmosféru) - i když chápu, že slečny jsou nezkušené, ale je to velká škoda, že nebyly moc cítit ty emoce (ani ten řev na konci mě nepřesvědčil).. ()

DuanBerry 

všechny recenze uživatele

Na úvod musím přiznat, že autora znám osobně, což jistě může svádět k jisté zaujatosti, přesto se jakýchkoli podobných postojů vyvaruji. Vím, že Daniel Tůma má skutečně nesmírně bohatý tvůrčí potenciál, který mu umožňuje tvořit v poměrně velké myšlenkové šíři, nepřekvapí tedy, že jeho prvotina po obsahové stránce nese určité poselství a může být mnohovrstevně vykládána. Avšak snímek velice ztrácí pro nezralé technické zpracování. Barevné filtry sice v rámci oddělení jednotlivých povídek mohou být efektivní, zde působí spíše rušivě, velice špatný je i střih hudebního doprovodu, jakožto i hudba samotná. Přesto musím ocenit nápad i to, že se mi během celých deseti minut nepodařilo usnout :) Těším se na další tvorbu! ()

Bansheee 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o amatérský film, ale technické zpracování bylo až příliš hrozné. Druhá část se díky modrému filtru nedala sledovat. Střih byl strašný, hlavně přechod mezi jednotlivými částmi. Hudba špatná. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavě zpracovaný krátký snímek o různých osudech tří naprosto rozličných osobností. Jednotlivé příběhy nutí k přemýšlení a je na každém divákovi, aby si na ně utvořil vlastní názor a náhled. U herců je vidět, že se jedná o amatéry, ale i přesto to ničemu nebrání a ani to nekazí či nezhoršuje celkový dojem, ba dokonce je tomu spíš naopak. Hudba je velice pěkná, místy by chtěla doupravit, ale to považuji jen za poměrně malý a nedůležitý detail, vezmeme-li v potaz, že se jedná o amatérský film, lépe řečenu naprostou prvotinu autora. Velice fandím jeho dalším projektům, jelikož je u něj vidět nadání, nadhled a naprosté zapálení pro film. Jen tak dál! ()

Reklama

Reklama