Reklama

Reklama

Věra Čáslavská jde na Blaník aneb gratulace k narozeninám

(pořad)
Publicistický
Česko, 2012, 26 min

Obsahy(1)

V květnu 2012 se nejslavnější česká gymnastka všech dob dožívá 70 let. Režisérka Olga Sommerová natočila velký dokument, který bude mít v květnu premiéru v kinech. K tomuto výročí ovšem vznikl ještě malý narozeninový portrét, který bude ČT vysílat v den narozenin krásné a statečné ženy - Věry Čáslavské. Se svými sedmi zlatými a čtyřmi stříbrnými olympijskými medailemi je čtvrtou nejúspěšnější sportovkyní světa. Tento malý dokument je rychlým průřezem jejího neobyčejného života a podivuhodných osudů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tento způsob vinšování zdá se mi poněkud... a) nešťastný, b) netradiční, c) nepromyšlený. Olga Sommerová použila záběry z filmu Olgy Sommerové Věra 68. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Když gratulace - tak jedině s pěti hvězdama (místo kytice)! Arigató, Věro. Chtěla bych Tě mít za prezidentku. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Krátké shrnutí peripetií VČ funguje jako reklama na obšírnější dokument, a tu gratulaci na blanické rozhledně mohli vynechat. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

V den sedmdesátých narozenin nejslavnější české gymnastky a čtvrté najúspěšnější sportovkyně světa zařadila česká televize do vysílání premiérový dokument Olgy Sommerové, který je rychlým průřezem neobyčejného života ženy, jež zažila obrovskou popularitu a zároveń hluboké propady v osobním životě. Jelikož jsem dělal gymnastiku závodně, tak mě byl dokument hodně blízký, tudíž hodnotím za 4 ()

Reklama

Reklama