Reklama

Reklama

Věra Čáslavská jde na Blaník aneb gratulace k narozeninám

(pořad)
Publicistický
Česko, 2012, 26 min

Obsahy(1)

V květnu 2012 se nejslavnější česká gymnastka všech dob dožívá 70 let. Režisérka Olga Sommerová natočila velký dokument, který bude mít v květnu premiéru v kinech. K tomuto výročí ovšem vznikl ještě malý narozeninový portrét, který bude ČT vysílat v den narozenin krásné a statečné ženy - Věry Čáslavské. Se svými sedmi zlatými a čtyřmi stříbrnými olympijskými medailemi je čtvrtou nejúspěšnější sportovkyní světa. Tento malý dokument je rychlým průřezem jejího neobyčejného života a podivuhodných osudů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

prkalil 

všechny recenze uživatele

Když gratulace - tak jedině s pěti hvězdama (místo kytice)! Arigató, Věro. Chtěla bych Tě mít za prezidentku. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tento způsob vinšování zdá se mi poněkud... a) nešťastný, b) netradiční, c) nepromyšlený. Olga Sommerová použila záběry z filmu Olgy Sommerové Věra 68. ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Krátké shrnutí peripetií VČ funguje jako reklama na obšírnější dokument, a tu gratulaci na blanické rozhledně mohli vynechat. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

V den sedmdesátých narozenin nejslavnější české gymnastky a čtvrté najúspěšnější sportovkyně světa zařadila česká televize do vysílání premiérový dokument Olgy Sommerové, který je rychlým průřezem neobyčejného života ženy, jež zažila obrovskou popularitu a zároveń hluboké propady v osobním životě. Jelikož jsem dělal gymnastiku závodně, tak mě byl dokument hodně blízký, tudíž hodnotím za 4 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama