Reklama

Reklama

Tovární linka

(seriál)
  • USA Factory Line

Obsahy(1)

1. díl: Do továrny na Aljašce míří téměř 41tunový náklad platýsů, které bude třeba zpracovat v rekordním čase. Zvládnou pracovníci tento krátký termín?

2. díl: Ve skotské továrně se dělníci potýkají s výrobou šesti obrovských nákladních vozů. V sázce jsou pracovní místa a reputace. Podaří se továrně dodat první vůz za 15 dní?

3. díl: Firma Sheffield Forgemasters musí vyrobit 16 obrovských kotev pro těžební věže v Mexickém zálivu, aby je neodvál vítr během hurikánu. Podaří se jim splnit termín?

4. díl: Firma JCB musí dodat americké armádě 20 bagrů do konce měsíce. Podaří se jim splnit termín navzdory mizícím dílům a konkurenci, která jim odebírá zdroje?

5. díl: Finská továrna na výrobu dřevařských strojů má tři dny na to, aby zhotovila největší dopravní přívěs. Mohou splnit objednávku, když jim chybějí díly a dělníci pracují na maximum?

6. díl: Největší výrobce vlaků v Rusku má tři dny na přesunutí obrovské lokomotivy z výrobní linky. Podaří se opravit všechny problémy, než přijede na návštěvu premiér?

7. díl: Továrna v Louisianě má tři dny na odeslání dvou velmi specifických miniponorek na těžební věž v Mexickém zálivu. Podaří se jim splnit termín s posádkou, jež je na pokraji vzpoury?

8. díl: V Alabamě dojde k nemyslitelnému. Tornáda způsobí přerušení dodávky energie do jaderné elektrárny. Nyní jde o závod s časem, aby se problém odstranil a zabránilo se další pohromě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele

To že se v dokumentu objevuje stále to jak jsou lidi pod tlakem mě dokument akorát zhnusí, já chci vidět výrobu a něco se o výrobku dozvědět...a ne se dívat jak se lidi dostávají pod tlak protože nestíhají...dokonce mi přijde že je to vlastně propaganda že je o takhle v pořádku...do prdele s takovými dokumenty i metodami... Daleko lepší je tento cyklus : http://www.csfd.cz/film/321727-engineered/ ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama