Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (15 793)

plakát

Fantastické inženýrství - Inside the Super Stadium (2021) (epizoda) 

Singapurský národní stadion je gigantická víceúčelová aréna, která se nachází pod největší kupolí na světě; odborní inženýři odhalují, jak tento špičkový design znamená úsvit nového věku v konstrukci nástaveb.

plakát

Fantastické inženýrství - Firefighting Sky Giant (2021) (epizoda) 

Global Supertanker je největší hasičské letadlo na světě a je vybaveno tak, aby dosáhlo největších požárů kdekoli; odborní inženýři odhalují, jak je tento stroj, který mění pravidla hry, důležitým nástrojem pro podporu hrdinných hasičů na zemi.

plakát

Fantastické inženýrství - Abandoned Resurrection (2021) (epizoda) 

Opuštěná elektrárna Battersea na břehu Temže se mění v ohromující centrum Londýna; odborníci nyní využívají nejmodernější stavební techniky k přeměně této historické památky v průkopnickou novou destinaci.

plakát

Fantastické inženýrství - World's Greatest Submarine (2021) (epizoda) 

Nejhlubší ponorné plavidlo na světě je jedním z nejsložitěji navržených plavidel, která kdy byla zkonstruována pro moře, a po dosažení dna každého z pěti oceánů jsou úspěchy této ponorky skutečně monumentální.

plakát

Fantastické inženýrství - Mars Rover Declassified (2021) (epizoda) 

Rosalind Franklin Mars rover je zbrusu nová vesmírná mise, jejímž cílem je objevit nezvratné důkazy o mimozemském životě; zvláštní přístup odhaluje, jak inženýři a odborníci umožňují nový věk průzkumu.

plakát

Fantastické inženýrství - World's Largest Crane Vessel (2021) (epizoda) 

Největší poloponorné jeřábové plavidlo na světě posouvá hranice inženýrských možností; se svými dvěma rekordními jeřáby je to jedna z nejsložitějších lodí, jaké byly kdy vyrobeny, a nově definuje, jak stavíme na moři.

plakát

Fantastické inženýrství - Titan on the Water (2020) (epizoda) 

Špičkový strojírenský zázrak dokáže zvedat lodě a vodu do úžasných výšek a jeho pokročilý design z něj dělá první a jedinou konstrukci svého druhu; přístup ze zákulisí ukazuje, jak to funguje.

plakát

Fantastické inženýrství - Kings of the Battlefield (2020) (epizoda) 

Pro přepravu pěchotních jednotek do předních linií vojenští inženýři zkonstruovali tři bitevní monstra, která ovládají zemi, moře a vzduch; speciální přístup odhaluje, jak nejmodernější technologie umožnily tyto inovace.

plakát

Fantastické inženýrství - World's Greatest Waterworks (2020) (epizoda) 

Inženýři v Číně staví největší a nejambicióznější projekt přenosu vody v historii lidstva, vzdorující přírodě, aby přesunuli obrovské množství vody z jihu na suchý sever v Pekingu, to vše bez použití čerpacích stanic.

plakát

Fantastické inženýrství - World's Largest Plane: Stratolaunch (2020) (epizoda) 

Zkušební piloti a inženýři se vydávají na první let největšího letadla, které kdy bylo zkonstruováno, Stratolaunch, jedinečného nosného letadla určeného k přepravě raket, kosmických lodí a experimentálních hypersonických letadel do stratosféry.