Reklama

Reklama

Wu yue tian zhui meng

  • Čína 五月天追梦 (více)

Obsahy(1)

Mayday 3DNA je film natočený z koncertů nejpopulárnější taiwanské skupiny Mayday. Koncerty probíhaly v roce 2010 v Taiwanu, Číně, Hong Kongu a Singapuru. Mimo písniček z koncertů jsou ve filmu i tři příběhy fanoušků, kteří mají rádi Mayday a chtějí jít na jejich koncert.
První příběh je o malé holce, kterou nechce táta na koncert pustit. Druhý příběh je o muži, kterého opustila jeho láska a ženě, která přistihla svého přítele při nevěře. A třetí příběh je o poslíčkovi, který si šetří peníze na koncert Mayday, ale z jakého důvodu si šetří ty peníze uvidíte v Mayday 3DNA. (Liverka)

(více)

Recenze (1)

Liverka 

všechny recenze uživatele

V tomhle díle nejde ani tak o hodnocení filmové jako hudební. Kdo nemá rád asijskou hudbu, může jít v klidu a bez výčitek dál. Naopak, kdo miluje mandarínštinu společně s lehkým rockem, užije si hodně:-) Navíc není chlapecká skupina jako chlapecká skupina, protože Wu Yue Tian nejsou žádní kluci, ale chlapi. I když nemají na břiše pekáče buchet a horu plastických úprav, (jak je teď v Asii zvykem) o to víc si jich cením a i proto, že si texty i hudbu z 99,7% píšou oni sami. V celém filmu mě akorát mrzela absence Feng Kuang Shi Jie (Crazy World) a Yi Ke Ping Guo, ale to nevadí, protože na youtube je k dispozici celý koncert 3DNA:-) Co se týká scének, Rene, Richieho i ostatní mám ráda, takže mě to bavilo. První příběh byl úsměvný, druhý mám nejradši a třetí byl moc vyděračský, ale zase navodil atmosféru. Akorát ve druhém příběhu nemuseli zkracovat Wen Rou na polovinu, protože celá z koncertu byla ještě lepší s Ashinovou recitací, kterou tam bohužel nedali. Kdyby to bylo možné, za mě by to bylo na 200%:-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama