Reklama

Reklama

Sketchy Andy

všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2011, 21 min

Obsahy(1)

Andy Lewis s umeleckým menom "Sketchy Andy" je jedným z najlepších slacklinerov na svete. Disponuje obrovským množstvom talentu a ničoho sa nebojí. Názory na jeho osobu sa rôznia: niektorí ho považujú za šialenca iní za génia.
Film Sketchy Andy zobrazuje život tejto osobnosti a jeho vášeň, ktorou je slackline. Andy predvádza saltá a iné triky na tenkých nylonových tratiach zavesených vo vzduchu. Súčasťou dokumentu sú jeho highlines-sóla, ktoré sú najdlhšie na svete, jeho umenie spojiť slackline s base jumpingom, či bláznivý "roped cliff jumping", čo je forma voľného pádu skokom zo skaly. (ito7)

(více)

Recenze (1)

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Co všechno se dá na lajně dělat a ještě mnohem víc! Tento průkopník už teď taky patří mezi odrostlejší, ale následuje ho horda mladých a dychtivých nadšenců, kteří se bojí ještě o trochu míň a dovolují si na lajně ještě o trochu víc. O nich však až poději. V tomto krátkém díle máme možnost spatřit Andyho hlavně na highlinech, kde zkouší svoje salta, chůzi bez jištění či bez jištění ale s padákem na zádech. Nejvíce mě pobavil záběr, kdy přechází nahatý. ()

Reklama

Reklama