Reklama

Reklama

Strojvůdce

  • USA Train Master
Rodinný
USA, 2008, 94 min

Obsahy(1)

62letý Jeremiah Wilson je opravdovým pánem Západní Willametteské železnice - nedýchá a nežije pro nic jiného. Nevyhnutelně pak dojde ke konfliktu mezi ním a Brettem Bannerem, 32letým dědicem Newyorské Východní dráhy, který se rozhodně přemluvit svého otce ke koupi Willametteské železnice. Jeremiah je Brettem vyhozen z práce dva roky před důchodem a stane se z něj nenávistný a depresivní dědeček. Brettův devítiletý syn Justin zjistí, že Jeremiahův vnuk Thomas umí řídit lokomotivu - a ukradne mu jeho oblíbenou dinosauří hračku a požaduje výkupné. Justinovi, Thomasovi a třem dalším dětem se náhodou podaří zprovoznit starý vyřazený vlak - a tím, jako ho uvedou do pohybu, zároveň spustí nečekaný řetězec událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Misirlou odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerní herci, příšerné dialogy, příšerný dabing, příšerná režie, příšerná kamera, prostě film patřící právem do odpadu. A nezachránilo ho ani moje šotoušství. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

11% / Celý film jsem myslel na to co tomuto dát, skončilo to mezi jednou hvězdou a odpadem. vyhrál odpad. První problém filmu je fakt, že nejsem na rodinné filmy, kde ještě k tomu jsou v hlavních rolích děti, další je předvídatelný a dementně nudný děj, nakonec také neskutečně kreténský dabing za který by se mělo věšet. Za plus se dá považovat kamera a trochu možná i prostředí. ()

Reklama

Reklama