Reklama

Reklama

UFC on Fuel TV: Mousasi vs. Latifi

(pořad)
  • Švédsko UFC on Fuel TV 9 (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Sportovní
Švédsko, 2013

Účinkují:

Tom Lawlor

Recenze (1)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Corassani vs. Peralta 4* Pěkný zápas, který má parádní momenty. Trochu krvavý……….. Brandao vs. Garza 4* Pěkný zápas ukončený submission……….. Brimage vs. McGregor 4* Pěkný zápas i když hodně krátký, pěkné KO………… Pickett vs. Easton 4* Pěkný zápas, ve kterém je vše co má být……….. Mitrione vs. De Fries 4,5* Za ten rychlej KO. Mazec………. Madadi vs. M. Johnson 4,5* parádní zápas ve kterém je spousta pokusů o submission a tak i skončí. Celkově je hodně svižný a pořád se něco děje……….. Pearson vs. R. Couture 4* Parádní zápas zakončenej TKO. Finální rány byly hodně pěkně mířený………… Mousasi vs. Latifi 4* Pěknej zápas, spíš boxerskej. Vítěz kontroluje celý zápas bez chybky a oprávněně vyhraje. Je zde i nějaká ta krev…………. Určitě povedenej event, i když zde není zápas z kterýho bych byl unešenej. Nejlepší zápas je podle mě Madadi vs. M. Johnson. Za mě 86% :) ()

Zajímavosti (2)

  • Zápas byl debutem Gegarda Mousasiho v UFC, který předtím prošel všemi nejznámějšími organizacemi na světě jako Strikeforce, Pride FC, K-1 Dynamite a Dream. (The Viper)
  • Alexander Gustafsson utrpěl týden před zápasem tržnou ránu nad okem, kvůli čemuž jej doktoři nepustili do zápasu. Byl tak v hlavním zápase proti Mousasimu nahrazen švédským bezejmeným zápasníkem Illirem Latifou. (The Viper)

Reklama

Reklama