Reklama

Reklama

Nejhorší máma na světě

(seriál)
  • Kanada World's Worst Mom
Reality-TV / Dokumentární
Kanada, 2012, 44 min

Obsahy(1)

Lenore Skenazyová je nejhorší máma světě. Nechala totiž svého devítiletého syna jet samotného newyorským metrem. Nejenže se za to nestydí, dokonce o tom přednáší. Rozhodla se nestat otrokem svého dítěte, dát mu svobodu a naučit to i ostatní rodiče... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

ivour 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen jeden díl, ale pochybuji že by někdo změnil své zakořeněné strachy a fóbie během asi tří dní. Navíc ta nejhorší matku co je napravuje, je mi protivná už od pohledu, ne vystupováním, ale tou šílenou artikulací, a házením hlavou. Mluvit takhle den, upadne mi huba z pantů. ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat některé ty neuvěřitelně neuvěřitelné matky :-D. Občas by opravdu potřebovaly ne psychologa, ale psychiatra! ()

Reklama

rebel2009 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu nic světoborného, ale když se na to člověk podívá jako na sociologickou studii, tak je zajímavá. Ona opičí láska hraničí s vězením, dokážu pochopit, že rodiče mají potřebu své potomky chránit, případ Nataschi Kampuschové se může kdykoliv opakovat a není to o době. Úchylové byli, jsou a budou...bohužel, rodiče se s tím musí naučit žít. Na druhou stranu, některé matky jsou příliš zbytečně hysterické a doporučil bych jim návštěvu Bohnic.Z vlastní zkušenosti vím, že co se má stát, tak stane a nezbraníte tomu ať děláte, co můžete. S manželkou jsme oba stáli u syna a přesto na sebe zvrhl horkou polívku, stačí sekunda....Na druhou stranu 16ti letý fracek neumí používat metro, uklidit pokoj, vyžehlit,uvařit vajíčka, zajsit nákup, atd....to je už extrém, tyhle věci jsem uměl v deseti letech. Bohužel opíčí lásku podporují nové technologie - mobily a internet ke sledování, dříve byla jedna telefonní budka na 300 obyvatel, rodiče nám věřili a hlavně podporovali naši samostatnost, která je ku prospěchu oběma stranám. ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu nutné v našich končinách sledovat takové dementy? Ach tak, vlastně jako výukový materiál v Chocholouškově ústavu, tak to jo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama