Reklama

Reklama

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Ve videu Rihanna společně s modelem Dudleym O'shaughnessym hraje mileneckou dvojici. V první části videoklipu se líbají, užívají si společné chvíle, tančí, milují se. Od druhého refrénu jsou zachyceny hádky, užívání drog, Rihanna zvrací na chodník. Vztah prochází krizí. (dominikciz)

Zajímavosti (7)

  • Rihanna byla s touto skladbou na prvním místě v hitparádě Billboard Hot 100 10 týdnů. (dominikciz)
  • Jedna rada se ohradila tím, že klip propaguje násilí. Další pak tvrdili, že Rihanna je špatný příklad pro mládež, protože propaguje sex a kouření. (dominikciz)
  • "We Found Love" je píseň zpěvačky Rihanny z její šesté studiové nahrávky "Talk That Talk". Píseň se dočkala smíšených reakcí ze strany hudebních odborníků. Michael Cragg z deníku The Guardian přirovnal počin k předešlé Rihannině písni "nly Girl (In the World)". Nejkritičtěji se k písni postavila recenzentka Rolling Stone Jody Rosen, jež song označila za nejhorší v kariéře zpěvačky, ale připustila možný velký komerční úspěch. (dominikciz)
  • Píseň byla původně určena pro Leonu Lewis, ale jelikož Calvin Harris - autor písně - vyrazil s Rihannou na tour a Leona nechtěla "We Found Love" použít jako pilotní singl, nazpívala ji nakonec Rihanna. (dominikciz)
  • Videoklip vyhrál v roce 2013 mimo jiné také Grammy pro nejlepší krátký videoklip. (..Lucas..)

Reklama

Reklama