Reklama

Reklama

Nejpodivnější na světě

(seriál)
  • Česko Podivnosti světa (více)
USA, 2012, 8x44 min

Hrají:

Jason Bradbury (průvodce)
(další profese)

Obsahy(1)

Přehled toho nejpodivnějšího, co se na světě odehrálo, nachází, bylo vyrobeno, nebo dokázáno.

1. díl (Místa): Jason Bradbury cestuje po světě do podivných, bizarních a vskutku zvláštních míst. Navštíví jezero, které pohlcuje auta, a místo, kde auta kloužou do svahu.

2. díl (Vozidla): Jason Bradbury pátrá po světě po nejpodivnějších vozidlech a objeví loď, která je schopna se sama převrátit, a muže, jenž umí létat jen pomocí vodního pohonu.

3. díl (V podzemí): Hluboko pod městem Wieliczka v jižním Polsku se rozprostírá obrovský podzemní solný důl, který ukrývá mnohá tajemství, včetně katedrály! Pořadem vás provede Jason Bradbury.

4. díl (Pracovní místa): Spolu s Jasonem Bradburym se vydáte prozkoumat nejméně obvyklé profese, jako je například práce George Aldriche z NASA, který čichá k předmětům, než mohou letět v raketoplánu.

5. díl (Padlí z nebes): Jason Bradbury představuje nejpodivnější předměty, které spadly na Zem z atmosféry, včetně jedovaté medúzy, mimozemských kamenů a dokonce i živých tvorů!

6. díl (Spánek): Jason Bradbury představuje nejméně obvyklá místa ke spánku, včetně spaní s nepřítelem na bitevním poli, neviditelných domů na stromech a podzemních bunkrů ze studené války.

7. díl (Vynálezy): S Jasonem Bradburym se vydáte do podivného světa vynálezů, kde se setkáte s realistickými androidy a prohlédnete si neuvěřitelné protézy končetin, které mění životy.

8. díl (Výbuchy): Jason Bradbury se pomocí vědy a výpovědí svědků snaží prozkoumat neobvyklé, podivné i naprosto zvláštní jevy. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
F4RM3R digitální kopie
10.08.2023
apokar Jiné
13.07.2018
majo25 Jiné
16.03.2016

Reklama

Reklama