Reklama

Reklama

V Berkeley

(festivalový název)
  • USA At Berkeley
Trailer

Obsahy(1)

Čtyřhodinová sonda dynamiky individuí a instituce na univerzitě v Berkeley. Průsečík zájmů, debat a inspirativních přednášek je místem broušení argumentů. Rozpravy o kybernetice, chudobě, rasismu, zániku lidstva, aparátech moci i rakovině kuřat. Protesty studentů i diskuse kolegia jsou součástí univerza vzdělávací instituce hledající identitu ve 21. století.
Kultivovanost polemik o směřování veřejné vzdělávací instituce s tradicí jako univerzum pravd, kritického myšlení a rétorické praxe. Marketing přenosu informací rozvedený do konceptu edutainmentu pro (ne)náročné studenty. (MFDF Ji.hlava)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

marie231 

všechny recenze uživatele

Film pro všechny gympláky světa. Ať žije všeobecný přehled. Půllitra kafe, dva litry černého čaje a jedem. Matematická struktura vyprávění: přednáška, debata, organizační schůzka vedení univerzity, sem tam nějaký ten scénický vtípek (např. pětiminutová scéna, ve které se průmyslový robot snaží precizně poskládat ručník). A tak pořád dokola. Obešla bych se bez relativně dlouhé pasáže zaměřené na protesty studentstva, raději přednášku žejo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama