Reklama

Reklama

Million Dollar Listing NY

(pořad)
  • Slovensko Hľadá sa dom pre milionárov - New York
Reality-TV
USA, 2012, 45 min

Prehliadka najdrahších nehnuteľností New Yorku! Realitní makléri Fredrik Eklund, Ryan Serhant a Luis D. Ortiz zastupujú predajcov nehnuteľností v New York City. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

kriplozoik

všechny recenze uživatele

Stejně jako na IMDB je tadyta show rozporuplná, co se týče hodnocení lidí. Na jedné straně vidíme (více či méně zkreslený obraz) přehlídky špatných vlastností - od krvelačné honby za penězi v podobě provizí makléřů - nejtučnější z nich víc než co si člověk vydělá za půlku produktivního věku - stejně jako masáž jejich ega, přes nabubřelost a móresy některých zbohatlých kupců a prodejců až po různé osobní slabůstky a úchylky, které radši ani nechcete slyšet. Na druhou stranu, ono to opravdu strhává pozornost mnohých - to, jak tento běžnému smrtelníkovi vzdálený svět zhruba funguje, že někdy 50 nebo 100 tisíc dolarů (tj. 4 roky práce průměrného Američana) může být přičteno nebo odečteno z ceny jen vlivem silného vyjednávání na poslední chvíli, nebo to, jak vlastně vypadá byt, jenž je vyčíslen sedmicifernou (někdy i osmicifernou) částkou. ()

wlad81 

všechny recenze uživatele

u mna je toto pomerne vysoko navykova zalezitost.. bavi ma to, len skoda, ze vymenili toho michaela, co tusim nic nepredal, a zrejme aj kazdeho nudil :) ()

Reklama

Reklama