Reklama

Reklama

Ropa za humny

(pořad)
  • USA Backyard Oil
Reality-TV
USA, 2013, 30 min

Kamera:

Smokey Nelson

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Baroni na humnech Gospelová zpěvačka Christie má za to, že její ranč o rozloze 840 metrů čtverečních ukrývá černé zlato. Vrtaři ropy v Kentucky doufají ve velký zisk.

Hledání ropy s čarodějem Dan Page a jeho syn Dan pátrají po ropě pro přebornici v klicích ze stoje a jejího manžela zubaře. Wildcat Coomer kope na pozemku s případným vrtem v hodnotě 20 milionů dolarů.

Ptáčník přichází Horal John Rascal má poslední šanci, aby na svém pozemku narazil na ropu. Jimmy Reliford ověřuje pověsti, že prý kohouti mohou objevit ropu.

Velká soutěž Největší ropní baroni z Kentucky, Jimmy a Rascal, se utkají ve vrtné soutěži, kdy vítěz bere vše. Ve hře je hodně černého zlata!

Vrt na amišském pozemku Na amišském území je k pronájmu pozemek, kde lze případně nalézt ropu, a Rascal naváže vztah s vousatým Amišem. Svede ho však z cesty nález ropy?

Ucpané čerpadlo Dan a Ken Pageovi se přou o to, jak narazit na ropu. Danova arogance je může přijít na 60 tisíc dolarů. Mad Dog se snaží uvolnit zacpaný vrt.

Věda ve městě Při pokusu narazit na ropu se Coomer trochu zabaví s přehnaně horlivým klientem z města. Mad Dog a jeho tým se dají dohromady s vědcem, aby otestovali jeho technologii.

Dáma s vysokými sázkami Pageovi se pokusí zatraktivnit město tím, že zde narazí na ropu. Mad Dog pracuje s mapou, kterou zdědil po pradědečkovi, a chce vrtat na tajném místě.

Hra s vačicí Coomer zkouší svou patentovanou návnadu na vačice. Mad Dog musí ochránit vrtné zařízení a přečkat noc v domě, kde straší a kde může být ukryto ztracené zlato Jesseho Jamese.

Ropná Miss Kentucky Adair County Oil Men se ucházejí o přízeň nové klientky, úchvatné Miss Kentucky. Dan Page se potýká s nevraživým samotářem jménem Bear Man, který mu hrozí cirkulárkou. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama