Reklama

Reklama

The Angry Joe Show

(pořad)
USA, 2009

Režie:

Joe Vargas

Scénář:

Joe Vargas

Účinkují:

Joe Vargas

Recenze (5)

Haj Ou El 

všechny recenze uživatele

Angry Joe Show je... pokus luzra si hrat na "ja jsem nekdo kdo umi hodnotit hry a nekdo si me musi prece vsimnout a buu buu srk srk prachy prachy". Asa ho vystihl asi nejlip ze vsech... Z Channel Awesome jednoznacne clen "B-squadu"... ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Ono, kvalitní recenzi her, aby jeden pohledal. Tak tu máme Joea, který hry hraje, zná je a celou dobu ví, o čem mluví. Upřímnost je z něj cítit na míle daleko, navíc to zábavný podání mi sakra sedí. Je hold poznat, že hry miluje a že si umí dělat prču sám ze sebe. Takovej AVGN s novějšími hrami a méně ehm exkrementy. ()

Mraxis 

všechny recenze uživatele

Respektuji videohry stejně jako respektuji filmy. Často nádherná interaktivní vizualizace příběhu, jindy hádanka, kterou si poškádlíte mozkové buňky, nebo tréning pozornosti a reflexů. Mám je rád a jsou pro mě i formou relaxace. Myslím, že v tom rozhodně nejsem sám. Ovšem herní průmysl je dravý a neúprosný gigant. Věc, které je v něm kritický nedostatek je upřímnost. Najít nezaujatou a kvalitní recenzi na hru je jako hledat jehlu v kupce sena. Můžete nesouhlasit s názory Angry Joea, ale rozhodně se mu nedá upřít to, že je upřímný, hry hodnotí nezaujatě a od srdce. To já velice respektuji a chválím. Je pravda, že ne vždycky se s ním na všem shodnu, ale velice často máme podobné názory. Nebo minimálně dokáže zhodnotit hru s odstupem a žádnému projektu nenadržuje. Jeho show je dělaná zábavnou formou ve které je vidět, že Joe se nesnaží chovat jako ultra vážný kritik, nemá strach si ze sebe udělat srandu a necpe vám své názory jako jedinou pravdu. Joe Vargas je zapáleným fanouškem, který dokáže upozornit na nedostatky i pochválit (když je za co). Dokáže vyzvednou dobré ve hře která toho jinak nemá moc co nabídnout, i poukázat na špatné ve hře, která je téměř dokonalá. Bojuje za kvalitnější zážitky z hraní a já jsem velice rád, že dosáhl celosvětově dostatečného věhlasu, aby jeho hlas dokázal změnit přístup společností ke svým produktům. Jen tak dál. 90% ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Takovýhle mají být recenze her, a ne jenom nějaký blbý náhled a chválení. Joe je borec, recenze jsou vtipný a zábavný jako u většiny kritiků z CHANNEL AWESOME. Né vždycky s ním musím souhlasit, ale jeho recenze jsou tak dobrý že na tom nesejde. ()

Ankroth 

všechny recenze uživatele

Nezkorumpovaný a nebojácný Angry Joe na křižácké výpravě proti hernímu korporátu bojující za naše světlé zítřky. Původně pracoval jako technik v Dellu, láska k hrám nakonec převážila. Jeho recenze her a také filmů jsou obsáhlé, věcné a hlavně upřímné, povedené jsou zejména ty herní kvůli jejich grafice a zábavné formě. Pro mě osobně jde o nejlepší kanál na Youtube, všem vřele doporučuji! ()

Reklama

Reklama