Reklama

Reklama

The Zombie Horror Picture Show

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

První live DVD mistra horror-industrialu Roba Zombieho, které si sám zrežíroval a nám připravil doslova pekelnou podívanou. Záznam mapuje koncert v Texasu v rámci turné k desce "VENOMOUS RAT REGENERATION VENDOR".

Tracklist: 01. Teenage Nosferatu Pussy
02. Superbeast
03. Super-Charger Heaven
04. Living Dead Girl
05. We´re An American
06. More Human than Human
07. Sick Bubblegum
08. Never Gonna Stop
09. Ging Gang Gong De Do Gong De Laga Raga
10. Meet the Creeper
11. Mars Needs Women
12. House of 1000 Corpses
13. The Lords of Salem
14. Dead City Radio and the New Gods of Supertown
15. Thunder Kiss ´65
16. Dragula (Shogin)

(více)

Recenze (4)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Většině zde bude Rob Zombie známý spíše (či pouze) s jeho filmy. Ale on byl prvně zasloužilým muzikantem, který se ani po skončení legendárních White Zombie v 90. letech nevzdal, razil cestu pod svým vlastním jménem a dnes je dá se říct opět na vrcholu - přičemž to střídá s těmi filmy. Tento živák přináší záznam koncertu z Texasu, tedy velkolepé "zombí" show na domácí americké půdě se vším všudy. To znamená osobitý shock rock navazující na tradici Alice Coopera, ochucený špinavou cirkusáckou rocknroll-heavymetalovou šťávičkou, takový zvrhlý disko, PLUS vychytaná show plná všemožných píčovinek, několikametrových kulis a robotů, obřích displejů, a hlavně - nadšené čtyřčlenné kapely. Ano, tohle není žádný chladně odvedený velekoncert, totiž minimálně Johna 5 a Gingera Fishe, odpadlíky od Marilyna Mansona, vidíte neustále s úsměvem od ucha k uchu. A sám Rob se za těch 80 minut NEZASTAVÍ. To mě opravdu zaujalo a cením to (jako hudební fanda co už má za sebou spoustu lístků) moc. Na tom je tu krásně vidět, že je Zombie takový pracant a profesionál jak se o něm říká, a také že si konečně našel svoji kapelu, ta ve výsledku znamená hrozně moc. Jinak co.... prostě doporučuji všem lidem, kteří mají rádi jeho, podobnou muziku a samozřejmě mnohdy až groteskní HOROR, protože tohle je béčková jízda pro fajnšmejkry, skvěle natočená a sestřihaná mimochodem (evokuje HOUSE OF 1000 CORPSES), ve které se hezky snoubí oba Zombieho světy - muzika & film. Ať žije grindhouse. A těch asi 20 kund jak z Brazzers porna a 100 párů koziček vystavených v kotli... ()

Solrac 

všechny recenze uživatele

Koncert jsem si užil v přední linii a jeho vydání jsem si vychutnal ještě jednou a určitě ne naposled. Skvěle nasnímaná show, Rob je borec, bubákovští spoluhráči a můj oblíbenec Piggy D. Bezchybné. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Rob se konečně rozhodl zúročit své zkušenosti z filmové branže ve své původní profesi. Spojení těchto dvou světů - hudebního (to hlavně) a filmového - se povedlo na jedničku. Geniální vizualita koncertu, skvělý výkon všech muzikantů a tryskající energie. Rockové horrorové divadlo a la Alice Cooper té nejvyšší úrovně a srovnatelné právě se samotným A. Cooperem. Pořád je na co koukat a co obdivovat. Včetně ženských půvabů (jak na pódiu, tak i v publiku). A vzájemně se to snoubí s energickým rock´n´rollem. Nemá to chybu a můžu jedině doporučit. ()

Reklama

Reklama