Reklama

Reklama

Tlustí a zběsilí: pořádný rachot

(pořad)
  • USA Fat N' Furious: Rolling Thunder
Reality-TV
USA, 2014, 50 min

Obsahy(1)

1. Renovace vozu Galaxie Tommy a Steve předělávají Ford Galaxie 1934, kterým chce otec obdarovat syna. Chuck a Andy zakoupí Dodge Coronet Convertible z roku 1969.

2. Výkonnější Chevelle Tommy pomůže kamarádovi zrychlit jeho Chevy Chevelle SS z roku 1971. Steve a Andy hledají klasický vůz Corvette, aby ho prodali na každoroční aukci stejných značek.

3. Vega poháněná oxidem dusným Otec a syn dorazí do dílny s vozem Chevy Vega z roku 1977. Svůj víkendový projekt chtějí předělat na neuvěřitelně rychlé monstrum. Pomůže jim Tommy splnit si tento sen?

4. Vozy Thunderbird a Superbird Majitel vzácného vozu Plymouth z roku 1970 potřebuje Tommyho pomoc. Chce totiž zvítězit nad svým dávným sokem v závodě Superbirdů.

5. Mustangové a Maverickové Tommy renovuje Mustang Fastback GT z roku 1968, aby splnil klientovi sen. Do dílny dorazí Maverick z roku 1971. I na jeho renovaci se musí podílet.

6. Renovace Barracudy Do dílny zavítá Tommyho otec, který hodlá upravit svůj vůz Plymouth Barracuda z roku 1969. Tommy mu ho zrenovuje zadarmo. Nejprve však musí táta souhlasit s přátelskou sázkou. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama