Reklama

Reklama

Giovanni – první klučičí akvabela

(festivalový název)
  • Nizozemsko Giovanni en het waterballet (více)

Obsahy(1)

Desetiletý Giovanni má neobvyklý sen. Chce být prvním chlapcem, který se zúčastní mistrovství v synchronizovaném plavání. Při pohledu na bezchybné výkony zkušených akvabel je mu jasné, že bez tvrdého tréninku to nepůjde. Do závěrečné zkoušky mu zbývají jen čtyři týdny, a tak se cvičení věnuje v každé volné chvíli. I když se mu spolužáci kvůli jeho zálibě v holčičím sportu posmívají, ani na chvilku neuvažuje o tom, že by se svého snu vzdal. Velkou oporu pro něj představuje jeho nejlepší kamarádka Kim, která na rozdíl od spolužáků věří, že to Giovanni dokáže. (Jeden svět)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro děti 8 - 14 let. Holandsko je pro mě přírodně nejhnusnější země Evropy s neuvěřitelnou hustotou obyvatelstva. Jejich národní ekologické stopa je jen 0,5, což znamená že ekologické služby přírody musí paraziticky dovážet z jiných zemí. V dokumentu se chlapec připravuje na zkoušku být akvabelou a má malou love story. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Příjemně zpracovaný dokument o jednom velkém dětském snu, kterému přidává na kvalitě i atmosféře naivně dětský pohled hlavních hrdinů. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama