Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zombiewolrd je snímka spracovaná na základe spojenia viacerých krátkometrážnych filmov výlučne so zombie tematikou. Nejednému fanúšikovi a nejednej fanúšičke hororového žánru bude známy najmä Fist of Jesus (2012) od Davida Muñoza a Adriána Cardona. (*CARNIFEX*)

Recenze (26)

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Strašlivá céčková/déčková záležitost. Naštěstí je to slepenec, takže něco je v pohodě něco je sračka něco je průměr. Na podívání pro střelený ultrafanoušky dobrý, ale na nikoho jinýho by to asi nefungovalo. ()

rodier 

všechny recenze uživatele

duo Jezis a Jidas .. v rukach ryby misto zbrani a tuny gore krve a vnitrnosti. Kdo nevidel tak na milujemefilmy.eu ke shlednuti. ()

Neaera 

všechny recenze uživatele

Dobrý večer u sledování naší vaší televize. Dnes tu máme několik reportáží ohledně šíření zombie nákazy. V první reportáži se podíváme jak to vlastně všechno začalo. Ježíš, to je ten co stál u zrodu konce světa. Povídá se, že léčí dotykem, jenže pan všeznalec ve snaze oživit mrtvého Lazara z nebožtíka udělá úplně první zombii na světě....Naprosto šílená brutální gore parodie, kde nechybí ani zombie kovbojové a římané a ve které uvidíte tolik způsobů likvidace nemrtvých až se vám z toho budou protáčet bulvy. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Vezúc sa na aktuálnej popularite zombie žánru, ktorý zažíva akési zlaté obdobie, prichádza kompilácia zostavená z nových či starých kraťasov rôznej kvality. Podobne ako pri ABC´s aj tu sa dá nájsť niečo zábavné i vyslovene slabé. Zombies sú však pre mňa veľmi osobitou kapitolou čo sa týka hororu a tak zhovievavo prižmúrim oko nad touto zbytočnosťou, v ktorej dominuje Fist of Jesus, Home a Certified. ()

Reklama

Reklama