Reklama

Reklama

Na kole z Berlína do Šanghaje

(seriál)
  • Německo Berlin2Shanghai
všechny plakáty
Dokumentární / Reality-TV
Německo, 2013, 5x25 min

Režie:

Roland May

Obsahy(1)

Dva mladí nadšenci, dvojčata Paul a Hansen Hoepnerovi, se rozhodli zlepšit vzájemné vztahy a jako milovníci cykloturistiky podnikli dlouhou cestu přes celý euroasijský kontinent z Německa až do Číny. Celou jejich výpravu pečlivě zdokumentovala kamera... Identická dvojčata Paul a Hansen si vyšlápla na životní výlet. Vyrazili na kole z Berlína do Šanghaje. Přehršel dobrodružství, zážitků a nečekaných setkání zdokumentovali na kameru. Jejich záběry jsou ryzí, bezprostřední a autentické. Neuvěřitelná cesta je zavedla na kraj fyzických i psychických sil. Protože se na ni vydali jenom se stanem a předsevzetím, že budou pořád šlapat na východ, několikrát jim hrozí, že selžou: ať už kvůli nemoci, chybějícím vízům nebo neshodám mezi bratry. Výlet je navíc nutí zvážit vlastní dosavadní životy. Na kole z Berlína do Šanghaje se jede monumentálními průsmyky a přes širé pláně neuvěřitelnou krajinou. Paula a Hansena nic nezastaví. Maximálně zdrží. Třeba zvláštní ruští pohraničníci nebo čínské vězení. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

Fyzicky obdiv...Zatím 3,něco zažít neznamená umět o tom natočit film...hranice mezi autenticitou a prázdným tlachanim je zde velmi tenká... ()

fonzie666 

všechny recenze uživatele

päť hviezd..z ich obdivu a osobného záujmu o podobné dobrodružstvo... V dokumente vidieť silu brastkého puta či už v humorných alebo ťažších chvíľach! ()

LOUNAS 

všechny recenze uživatele

Smekam pred nima ja bych do Shanghaje nedojel. Jedou s minimalnimi naklady po ceste a to dokaze motivovat dalsi lidi k naplanovani takove cesty. Davam pet hvezd za autenticnost. ()

Reklama

Reklama