Reklama

Reklama

Road to the NHL Winter Classic

(pořad)
Dokumentární / Sportovní
USA, 2015, 4x55 min

Obsahy(1)

Vychutnejte si exkluzivní pohled do zákulisí přípravy na utkání pod širým nebem známým jako Winter Classic. Nahlédněte do kabin a tréninků letošních účastníků jedinečného utkání, kterými jsou tuto sezónu týmy Montreal Canadiens a Boston Bruins s hojnou účastí českých hráčů v podobě Tomáše Plekance, Tomáše Fleischmanna, Davida Pastrňáka a Davida Krejčího. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Luky-7 

všechny recenze uživatele

NHL je pořád nádherná. Tento dokument je taky krásně natočenej a ukazuje nám hvězdy týmu zblízka. Takovýchto pěkných dokumentů je natočeno o NHL bezpočet. ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Všechno podstatné už bylo vlastně řečeno v dokumentu. A není to ani tak dokument o samotném vrcholu těchto týmů, jako je Winter Classic. Je to souhrn toho, proč tuhle hru tak milujeme. O tom, co je to vlastně NHL a co je to hokej. O tom, že nejslavnější hokejovou ligu nehrají hráči hlavně pro peníze. O tom, co je to rivalita Bostonu a Montrealu. Klubů, s neskutečně dlouhou a pevnou historií. I pro zarytého fanouška hokeje, jako jsem já, se tam našlo mnoho věcí, o kterých nevím. Nevidíme do všeho. A důležité je, že díky Road to the NHL Winter Classic, to vidět můžeme. Kdo má jenom trochu rád tenhle sport, nebude litovat... ()

Reklama

Reklama