Reklama

Reklama

Za záchranou planety

(seriál)
  • USA Gone To Save The Planet
? %
USA, 2007, 25 min

Obsahy(1)

1. díl: Indické vesnice čelí velkému problému s divokými slony, ale ochranáři vymysleli pikantní řešení. Navíc se setkáte s vědci, kteří v kubánských vodách objevují nové druhy.

2. díl: Tým vědců je na divoké jízdě za prozkoumáním skutečně nedotčeného Madagaskaru. Navíc se podíváte do Kambodže, kde je v plném proudu konflikt kolem pytláctví.

3. díl: Připojte se k Nicku Nicholsovi z National Geographic; snaží se vyfotografovat nebezpečného nočního tygra. Navíc se potopíte v Kalifornském zálivu a objevíte Humboldtovu oliheň.

4. díl: Vydejte se za statečným dobrovolníkem, který se snaží zachránit životy vzpurných medvědů baribalů u kalifornského jezera Tahoe. Navíc prozkoumáte v Rusku oblast s hustým výskytem aktivních vulkánů.

6. díl: Pořad sleduje cestu doktora Martina Nweeiu za polární kruh a také zkoumá stále populárnější potápění se žraloky.

7. díl: Sledujte dva nadšené horolezce snažící se vyšplhat na Nevěstin závoj, ohromný zamrzlý vodopád v Coloradu. Také se přidejte k dobrodruhovi Jonu Bowermasterovi na expedici na jedinečném kajaku.

8. díl: Zkoumejte Operaci Migrace - organizaci, která učí jeřáby bělohřbeté jak a kam migrovat. Navíc se setkáte s člověkem, který se pokusí vyšplhat na 70 metrů vysoké studené skály v Antarktidě.

10. díl: Jeďte s ochranáři do Nepálu. Snaží se v této oblasti znovu vysadit ohrožené nosorožce. Také se připojíte k Chrisi Johnsovi při sledování gepardů divočinou Botswany. (National Geographic)

(více)

Reklama

Reklama