Reklama

Reklama

Divokej Bill: Koncert doma

(koncert)
  • Česko Divokej Bill: Úvaly
Hudební / Dokumentární
Česko, 2015, 52 min

Obsahy(1)

Jedna z nejpopulárnějších českých kapel současnosti před několikatisícovým publikem v domácích Úvalech. Stalo se dobrou tradicí, že skupina Divokej Bill jednou za rok potěší své fanoušky velkým open air koncertem na domácí půdě – v Úvalech u Prahy. Patnáctého srpna 2015 se opět sešlo několikatisícové publikum, aby si v jedinečné atmosféře koncertu pod širým nebem poslechlo dlouhou řadu hitů, které skupina vyprodukovala za patnáct let své dosavadní existence, ale i nové skladby, které se objeví na její nejnovější desce. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

HArna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Divokej Bill vydává tuším už čtvrtý koncertní záznam. Jejich asi nejlepší DVD bylo v Lucerně, ale určitě to nebyl koncert roku. To ani náhodou, Bill má jednoduchý texty, nic moc hudbu a proto mě první desky docela bavily. Bohužel asi s třetí deskou to všechno skončilo. Na tomto DVD je 21 písní. Jsou tam starý fláky jako Šibenice, Bill, ale taky ultra sračky typu Pecka, Dolsin nebo Všema deseti a uplná magořina Tsunami. Stage nic moc, ale to nejhorší - já se u DVD nudil. A to se mi nestalo u koncertu dlouho. Je to pomalý, bez energie, bez zápalu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako vidět Billy naživo-naživo (což je jasné), ani ne tak dobré jako legendární Lucerna, ale i tak je tenhle záznam koncertu z domovských Ouval jedna velká rocková pohodička, jde vidět, že domácí svoje Billy milujou a od první písničky dokáží vytvořit pecka atmosféru. O kterou se však stejnou měrou postarala i kapela samotná. Pro mě spokojenost i díky tomu, že se na záznam dostaly songy z mých nejoblíbenějších, včetně tenkrát ještě horké novinky, pésničky Tsunami. Tak snad bude i nějakej ofiko záznam z Tour letošní. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama