Reklama

Reklama

Věda versus Bůh

(seriál)
Velká Británie, 2013, 3x53 min

Obsahy(1)

Věda, nebo víra? Vědci a zástupci církve diskutují nad vznikem vesmíru, života a nad otázkami týkajícími se neobjasněných stránek mysli a vědomí. Mnoho zásadních tvrzení stále není úplně objasněno... Existuje Bůh? Můžeme se to vůbec dozvědět, dokud jsme naživu? Strhující dokumentární mini série Věda versus Bůh se zamýšlí nad základními otázkami našich dějin úplně novým, neokoukaným, revolučním způsobem. Dohady o boží existenci nás zřídka nechávají chladnými. Naopak vyvolávají všeobecný zájem. Tato série je určena miliónům zvědavců. Můžete ji brát jako začátek debaty napříč médii i celou společností. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

gazogazo 

všechny recenze uživatele

V pohodě dokument plnej toho nejbeznejsiho co mohou obě strany vytáhnout. Mluví tu pár znamejch hlav. Je to prostě pro Američany. A co na to cunt? ()

ceduard 

všechny recenze uživatele

Hezký malý seriál, kde mají ateisté dost navrch - věřím, že věřící mají i ostřejší tužky v penále, OMG. Ale i když je dílko v tomhle smyslu nevyvážené, sleduje se velmi příjemně. Což je dáno i tím, že tu klasicky uvidíte fůru hezkých lidí, krajin, staveb i kytiček, ale například žádné hmyzí parazity. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný dokumentárny seriál, kde padajú otázky, ktoré som si nikdy nedal. Popiera evolúcia boha? A prečo by mala? Existuje vôbec Boh alebo je len nevyhnutným produktom ľudskej túžby po dokonalosti? Ak by ste mali pocit, že sú to len filozofické rečičky, tak vám to polopatisticky, poamericku vysvetlia TU. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama