Reklama

Reklama

Úsměvný Poradník

(studentský film)
Animovaný / Mysteriózní
Česko, 2016, 7x10 min

Obsahy(1)

Studentský seriál o závislosti, který je stylizován jako dětský seriál z osmdesátých let. Pořad vypráví o dobrodružstvích Agátky v říši divů, zvané Hřibová Oblast. Tajemnou říší Agátku vede veverka Mařenka. Celou epizodou nás provádí postava dvanáctileté Agátky, která v každém díle učí diváky něco nového. Jejím pomocníkem a maskotem celého seriálu je veverka Mařenka, která provází hrdinku celým pořadem. (ČSFD)

(více)

Recenze (1)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste člověk, který většinou pozná, když je něco hoax. A pak si zapnete youtube a najdete tohle a vy tomu věříte... věříte tomu, že to bylo, že to existovalo, že je to reálné... A pak se dozvíte, že to byl hoax... Tohle byl můj případ. První a druhý díl mě dokázali dost vyděsit a já tomu blbec věřil... Musím uznat, že to je udělané fakt dobře, na 5* to není, ale na 4* fakt jo... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Celý seriál vznikl původně jako hoax, kde autoři tvrdili, že se jedná o skutečný dětský pořad z osmdesátých let. Celý vzhled díla také odpovídá tehdejším pořadům. S vydáním první epizody vznikla kontroverze a diváci označovali seriál za dílo, které mělo vysílat podprahové signály, či snuff film. (ČSFD)

Reklama

Reklama