Reklama

Reklama

Unhappy Happy Life

(studentský film)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2012, 49 min

Režie:

Jakub Krumpoch

Obsahy(1)

Unhappy Happy Life je 45 minutová sonda do života tří mužů žijících na ubytovně v Olomouci. Tito muži žijí na okraji sociální krize, společnosti. Jejich nadhled a informovanost o dnešních problémech, zejména těch politických je přenášena na diváka se sirovou razantností. Dokument je plný vtipných i tvrdých hlášek, názorů a situací. Dokument je prolnut hudbou Richarda Pachmana, jenž daroval autorovi dvě skladby, ze svých dřívějších počinů, na kterých spolupracoval s pány Jiřím Bártou a Jaroslavem Svěceným. Snímek byl natočen na HD kameru a autor jej v postprodukci převedl do černobílého formátu z důvodu přenesení ještě větší atmosféry a hloubky jeho práce se skvělou hudbou pana Pachmana. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

klaravytisk 

všechny recenze uživatele

Videné v Amerike na festivale Indiana, ľudí ten film milovali. Bola som rada, že tam bol aj film od "nás", palec hore. Nechápem tunajšie hodnotenie. Nájsť akékoľvek informácie o tomto snímku je nemožné, stránka na facebooku a pár riadkov na csfd. Dúfam, že budem môcť tento film ešte niekedy vidieť. Veľa vtipných historiek od hlavných antihrdinov a naozaj krásna hudba hrala v dokumente. Chvíľami som sa smiala a na konci plakala. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom dokumentov. Plný počet za krásny zážitok. ()

Bastinka 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle dokumentu jsem byla na předpremiéře...kde byl přítomen i sám řežisér. Moc se mi líbilo...jak se tam střídal pocit radosti a smutku - protože takový prostě život je...a hlavně tam dou vidět hodnoty člověka....jestli máte možnost..určitě si to pusťte. ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Správce, který vystupuje v dokumentu jako Děda, je pravým dědečkem autora projektu Jakuba Krumpocha. Právě díky dědečkovi znal dobře ubytovnu i hlavní protagonisty Ivoše a Milana. (Kroup4)
  • Jakub Krumpoch je velikým milovníkem klasických černobílých fotografií a klasických černobílých filmů, což byl také jeden z důvodů, proč se i přesto, že dokument natočil na HD kameru barevně, rozhodl převést snímek do černobílého provedení. (Kroup4)
  • Autorem hudby k dokumentu je Richard Pachman, který daroval Jakubovi dvě skladby z předchozích alb. Jde o písně „Vyznání“ a „Zima“ z alba PianoRelax, na kterém pan Pachman spolupracoval s Jaroslavem Svěceným a Jiřím Bártou. (Kroup4)

Reklama

Reklama