Reklama

Reklama

Unhappy Happy Life

(studentský film)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2012, 49 min

Režie:

Jakub Krumpoch

Obsahy(1)

Unhappy Happy Life je 45 minutová sonda do života tří mužů žijících na ubytovně v Olomouci. Tito muži žijí na okraji sociální krize, společnosti. Jejich nadhled a informovanost o dnešních problémech, zejména těch politických je přenášena na diváka se sirovou razantností. Dokument je plný vtipných i tvrdých hlášek, názorů a situací. Dokument je prolnut hudbou Richarda Pachmana, jenž daroval autorovi dvě skladby, ze svých dřívějších počinů, na kterých spolupracoval s pány Jiřím Bártou a Jaroslavem Svěceným. Snímek byl natočen na HD kameru a autor jej v postprodukci převedl do černobílého formátu z důvodu přenesení ještě větší atmosféry a hloubky jeho práce se skvělou hudbou pana Pachmana. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Bastinka 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle dokumentu jsem byla na předpremiéře...kde byl přítomen i sám řežisér. Moc se mi líbilo...jak se tam střídal pocit radosti a smutku - protože takový prostě život je...a hlavně tam dou vidět hodnoty člověka....jestli máte možnost..určitě si to pusťte. ()

Reklama

klaravytisk 

všechny recenze uživatele

Videné v Amerike na festivale Indiana, ľudí ten film milovali. Bola som rada, že tam bol aj film od "nás", palec hore. Nechápem tunajšie hodnotenie. Nájsť akékoľvek informácie o tomto snímku je nemožné, stránka na facebooku a pár riadkov na csfd. Dúfam, že budem môcť tento film ešte niekedy vidieť. Veľa vtipných historiek od hlavných antihrdinov a naozaj krásna hudba hrala v dokumente. Chvíľami som sa smiala a na konci plakala. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom dokumentov. Plný počet za krásny zážitok. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Jedna z divaček předpremiéry se po konci promítání rozhodla vytvořit sbírku na hlavního propagonistu dokumentu Ivoše. V městě Přerov vznikli dvě sběrná místa, následné předání si aktéři natočili a předali Jakubovi jako díky za poselství, které dokument přináší. Autor snímku se rozhodl toto video zveřejnit na youtube a přidat k bonusovému materiálu na DVD, jehož součástí je rovněž záznam z předpremiéry. (Kroup4)
  • Jakub Krumpoch je velikým milovníkem klasických černobílých fotografií a klasických černobílých filmů, což byl také jeden z důvodů, proč se i přesto, že dokument natočil na HD kameru barevně, rozhodl převést snímek do černobílého provedení. (Kroup4)
  • Autorem hudby k dokumentu je Richard Pachman, který daroval Jakubovi dvě skladby z předchozích alb. Jde o písně „Vyznání“ a „Zima“ z alba PianoRelax, na kterém pan Pachman spolupracoval s Jaroslavem Svěceným a Jiřím Bártou. (Kroup4)

Reklama

Reklama